img

Mindenki megőrült a Mad Maxben

Amennyiben tetszett a mozifilm, itt az idő, hogy interaktív formában is csatlakozz Mad Max különleges, poszt-apokaliptikus kalandjaihoz, és Te is elvessz az óriási szabadságot garantáló nyitott világú akciójáték izgalmaiban.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A játék története szerint Mad Max mindent elveszített, ami valaha is fontos volt számára, azonban új célt kap a kezébe, amikor egy szerelőzseni felajánlja számára a lehetőséget: gyűjtse össze a megfelelő alkatrészeket, és ő megépíti neki a valaha készült legjobb, legerősebb és leggyorsabb benzinfalót, amellyel végre főhősünk elhagyhatja a sivatagot. Az egyetlen probléma, hogy ezek az alkatrészek a különböző frakciók birtokában vannak, akik csak kemény harcok, vagy gyakran komoly kihívásokat nyújtó feladatok ellenében hajlandóak átadni a holmikat.

Mad Max oldalán így szabadon bejárhatjuk az egész sivatagot, miközben gyakorlatilag átharcoljuk a történetet. Mindezt megtehetjük a fegyverek szavára hivatkozva, de a Batman-sorozatra hajazó pusztakezes harcok által is. Természetesen központi szerepet kapnak a játékban a járművek is, amelyeknek köszönhetően részesei lehetünk hatalmas versenyeknek, valamint autós összecsapásoknak, hogy ebben a formában is móresre taníthassuk a gonosz banditákat, amire nem csak egy-, hanem többjátékos módban szintén lehetőségünk van.

Rendeld meg a játékot még ma, és fedezd fel szabadon a Mad Max poszt-apokaliptikus világát.

Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre, valamint egy aktív gamer-közösségre vágysz!



További tartalom betöltése.