img

Elleptek minket a LEGO The Hobbit építőkockái!

A Gyűrűk Ura-trilógia népszerűségére törekvő Hobbit-mozifilmek sem kerülhették el sorsukat, így a Traveller’s Tales mindig vidám és mókázásra kész csapata legósítja Zsákos Bilbó, Szürke Gandalf és a többiek felejthetetlen kalandját is, méghozzá a sorozattól megszokott formában.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A LEGO The Hobbit célja az, hogy a mozifilmek komor és fennkölt történetét hasfalrengető humorral átszőve mutassa be a rajongóknak, méghozzá egy olyan koncepcióval, aminek köszönhetően az összes jól ismert helyszín és karakter építőkockákból áll. Mindez természetesen alaposan rányomja a bélyegét a játékmenetre is, ami szinte mit sem változott az elődökhöz mérten!

Ennek köszönhetően a LEGO The Hobbitban irányításunk alá vehetjük a mozifilmben megismert bármelyik karaktert, amelyek szinte egytől-egyig más és más képességekkel rendelkeznek majd, így Gandalf oldalán például a varázslatok segítik utunkat, míg Bilbót irányítva az Egy Gyűrű hatalmát használhatjuk ki. 

A pályákon azonban választásunktól függetlenül is rengeteg harc, gyűjtögethető- és feloldható extra, valamint megoldásra váró logikai-, illetve ügyességi fejtörő vár ránk, amelyeknek köszönhetően folyamatos kihívásokban, fő- és mellékküldetésekben, valamint egy garantáltan életre szóló élményben lesz részünk!

Rendeld meg még ma a LEGO The Hobbitot, és ismerd meg J.R.R. Tolkien legendás fantáziavilágát úgy, ahogyan korábban még szinte sosem láthattad!

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, hogy mindig első kézből értesülj a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, és egy aktív gamer-közösség tagja légy!További tartalom betöltése.