img

Megjelent a LEGO Star Wars The Force Awakens

A legújabb Csillagok Háborúja mozifilm megjelenésének örömére a Traveller’s Tales fejlesztői egy újabb LEGO Star Wars-játékot jelentettek meg, amelynek középpontjába természetesen Az Ébredő Erő története került.

A LEGO Star Wars The Force Awakens címet kapott alkotásban így lehetőségünk nyílik arra, hogy újra átélhessük a legutóbbi Csillagok Háborúja mozifilm legemlékezetesebb eseményeit, méghozzá a játéksorozattól megszokott sajátosságok társaságában. Ennek köszönhetően a legósított kaland minden pillanatában a féktelen nevettetésé és a humoré lesz a főszerep, miközben a korábbról jól ismert hősök mellett olyan új szereplőket is irányításunk alá vehetünk, mint Rey, Finn, Poe Dameron vagy éppen BB-8.

"Kizárólag a Konzolvilágnál szerezheted be az limitált X-Wing kiadást..."

Akárcsak a sorozat korábbi epizódjaiban, úgy természetesen a LEGO Star Wars The Force Awakens esetében is a megszokott játékmenet sajátosságai várnak ránk, ezáltal féktelen akciók és ügyességi elemek társaságában juthatunk el többek között a Starkiller űrbázisra vagy a Jakku bolygóra. A játékban ezúttal is fontos szerepet kap az egyjátékos élmény mellett a kooperatív mód, de az akciókon túl a felfedezés, a gyűjtögetés, az ügyességi fejtörők, valamint természetesen a legózás élménye is a középpontba kerül.

Ha te is nagy Star Wars rajongó vagy, rendeld meg a játékot még ma, és ezért cserébe garantáltan újra átélheted a mozifilm élményét – méghozzá meglepően sajátos formában. Kizárólag a Konzolvilágnál szerezheted be az limitált X-Wing kiadást, amelyhez egy hatvan darabból kirakható Lego X-Wing jár ajándékba és a Jabba's Palace Character Pack DLC. A standard kiadás pedig kedvező áron lehet a Tiéd szintén ajándék Jabba DLC-vel.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha egy aktív gamer-közösség tagja lennél, és mindig elsők között szeretnél értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről!



További tartalom betöltése.