img

Harcolj a Bosszúállók oldalán a LEGO Marvel Avengersben

A LEGO Marvel Avengersnek köszönhetően újra átélheted az eddig megjelent két Bosszúállók mozifilm történetét, méghozzá a jól ismert hősök és helyszínek társaságában – egy egészen új megközelítésből.

A játékban ugyanis a Traveller’s Tales fejlesztői a franchise sajátosságainak megfelelően ismét mindent alárendeltek a humornak, így még a legkomolyabb összecsapások, vagy a legmeghatóbb pillanatok is vicces formában köszönnek vissza a legósított kalandok során.

"...akár legjobb barátunk oldalán is csatlakozhatunk a Bosszuállókhoz..."

A LEGO Marvel Avengers keretein belül egyébiránt irányításunk alá vehetjük a mozifilmekből ismert szinte összes karaktert, így Hulk, Amerika Kapitány vagy Thor mellett akár még Ultron bőrébe is belebújhatunk, miközben a pályákon való kalandozás során maximálisan kihasználhatjuk sajátos képességeiket, illetve felszereléseiket.

A humor mellett azért természetesen a játékélmény is meghatározó, ebből kifolyólag nem csak szabadon felfedezhetjük a jól ismert helyszíneket, hanem gyűjtögethetünk, rombolhatunk, építhetünk, fejtörőket oldhatunk meg, mi több harcolhatunk is, ha arra kerül a sor. A LEGO Marvel Avengers kalandjait ráadásul a kooperatív módnak köszönhetően másokkal is megoszthatjuk, így a képernyő előtt akár a legjobb barátunk oldalán is csatlakozhatunk a Bosszúállókhoz.

Rendeld meg a játékot még ma, és éld át a Marvel legnagyobb hőseinek humoros történetét.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz is, ha szeretnél egy aktív gamer-közösség tagja lenni, és mindig időben értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről!

 



További tartalom betöltése.