img

Elszabadultak az őshüllők LEGO Jurassic Worldben

Noha idén minden és mindenki a Star Wars lázában ég, a LEGO játékok legújabb epizódja azonban a Jurassic Park-sorozatot állítja a középpontba, aminek köszönhetően egy igazán izgalmas dinoszauruszos kaland vár ránk kedvenc kis kockahőseink oldalán.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A LEGO Jurassic World az eddig megjelent filmtrilógia eseményei mellett feldolgozza a vadonatúj Jurassic World című mozifilm cselekményét is, ebből kifolyólag négy filmnyi történet vár ránk az alkotás betöltését követően, ami a játékmenet tekintetében természetesen a korábbi részek hagyományait örökíti tovább. Ebből kifolyólag ismét egy vérbeli külsőnézetes akció-kaland vár ránk, amelyben a felfedezés, az építés és a harcok mellett kiemelt figyelmet kapnak a különféle logikai és ügyességi fejtörők, valamint természetesen a dinoszauruszok.

Akárcsak a múltban megjelent epizódokban, úgy a LEGO Jurassic World-ben is rengeteg mókában, valamint kacagásban lesz részünk, így a jól ismert sztorit egy nagy adag humorral, iróniával és szarkazmussal egészítették ki az írók, ezáltal a legizgalmasabb pillanatokban is garantáltan mosolyogva terelgetjük hőseinket. Hogy az élmény még magasabb szintet üssön meg, a Traveller’s Tales ezúttal is gondoskodott a többjátékos lehetőségről, így a nagy kalandot akár barátaink oldalán is átélhetjük majd, ha szeretnénk.

Rendeld meg a játékot még ma*, és éld át a Jurassic Park-sorozat legósított élményét, legyen szó akár a legendás trilógiáról, akár a legújabb részről.

*A játék PC-s változata egy héttel a többi kiadást követve, június 19-től válik elérhetővé.

** A játák Wii U-s változata július 3-án jelenik meg.

Csatlakozz továbbá Facebook-oldalunkhoz is, ahol a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett egy aktív gamer-közösség tagja lehetsz!



További tartalom betöltése.