img

Világok harca a LEGO Dimensionsben

Minden eddiginél különlegesebb élményeket kínál a LEGO-sorozat legújabb epizódja, amelyben a korábbi részek összes hőse összefog azért, hogy közös erővel legyőzzék a világ eddigi legnagyobb fenyegetését, Lord Vortech-et.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A LEGO Dimensions valóban új dimenziókat nyit a népszerű franchise számára, hiszen ötvözi a Gyűrűk Ura mozifilmek legismertebb karaktereit a DC képregény-univerzum legnagyobb hőseivel, miközben a LEGO Movie, a Scooby Doo, a Portal-sorozat, vagy a Vissza a jövőbe filmtrilógia szereplői is csatlakoznak a kalandokhoz.

A világok találkozásának ellenére a játékmenet ugyanakkor nem változik drasztikusan, ezáltal kis kockahőseink oldalán ezúttal is szabadon bejárható pályák, rengeteg gyűjtögetés, ügyességi- és logikai feladványok, valamint rengeteg harc vár ránk.

A LEGO Dimensions legnagyobb újdonsága ugyanakkor az, hogy a Skylanders-sorozat mintájára rengeteg kiegészítőt és extra tartalmat vásárolhatunk meg hozzá általunk összeépíthető LEGO-figurák által, amelyek igazán nosztalgikus élményekkel szolgálhatnak számunkra. 

Ennek köszönhetően újabb pályák, karakterek, járművek és egyebek várnak ránk olyan ismert univerzumokból, mint a fentebb említettek mellett a LEGO Ninjago vagy a The Wizard of Oz.

Rendeld meg a játékot még ma, és csatlakozz a legújabb LEGO-kalandokhoz, amelyek rengeteg izgalmat és soha nem látott élményeket garantálnak számodra. A figurák szkennelésére alkalmas portált is tartalmazó Starter Pack mellett válassz továbbá már most a számtalan extra tartalmat nyújtó kiegészítő csomagok közül!

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.