img

LEGO Batman visszatért és nagyobb szüksége van Rád mint valaha

Tovább folytatódnak Batman izgalmas LEGO-kalandjai, hősünk pedig egy minden eddiginél nagyobb sereget trombitál össze annak érdekében, hogy a világ újra megmenekülhessen a gonosztól.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A LEGO Batman 3 Beyond Gotham keretein belül a gonoszt ezúttal Brainiac személyesíti meg, aki a DC univerzumának egyik legismertebb gazfickója, terve pedig nem más, minthogy világuralomra törjön, és ehhez olyan erőket mozgat meg, amelyekkel szemben a szuperhősök már tehetetlenné válnak. A sorozat történetében először így a Denevérember szövetséget köt a szuperbűnözőkkel, hogy hősök és antihősök egymással vállvetve harcolhassanak Brainiac ellen.

A játékban több mint 150 jól ismert szereplő oldalán csaphatunk bele a legújabb kalandba, így Flash, Superman, a Zöld Lámpás, Solomon Grundy vagy Killer Croc is a mi oldalunkon harcol majd. Tehét a LEGO Batman 3 Beyond Gotham ugyan a koncepció tekintetében kicsit megváltozott, azonban a játékmenet terén a jól ismert élmények várnak ránk rengeteg mókával, kacagással, harccal, logikai és ügyességi fejtörővel, valamint sok-sok gyűjtögetéssel a középpontban, miközben a DC univerzumának olyan ismert helyszíneire is eljutunk, mint Batman titkos barlangja, vagy az Igazság Ligájának tornya.

Ha már az elsők között szeretnél hozzájutni saját LEGO Batman 3 Beyond Gotham példányodhoz, akkor rendeld meg a játékot még ma.

Amennyiben a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz is, ahol egy immáron több mint 20 ezer főből álló aktív gamer-közösség vár rád!



További tartalom betöltése.