img

[LEZÁRULT] Konzolvilág Mastercard nyereményjáték

Első májusi játékunkban a többféle előnyt és exkluzív kedvezményeket biztosító Konzolvilág Mastercard kártyát lehet nyerni, összesen 25.000 Ft értékben!

Országszerte használható, könnyen kezelhető, tetszőleges összeggel feltölthető, és nagyon menő! Ezek után nem is kérdés, hogy a Konzolvilág Mastercard kártyáról beszélünk, amely egy új, gyors és biztonságos fizetőeszköz mindenki számára. Számos előnnyel rendelkezik a hagyományos bankkártyákhoz képest, aktiválás után az ország összes Mastercard elfogadóhelyén használható, és egy telefonos alkalmazással nagyon egyszerűen kezelhető.

Most új nyereményjátékkal jelentkezünk, amely során kisorsolunk 5 db, egyenként 5.000 Ft-tal feltöltött Konzolvilág Mastercard kártyát! A részvételhez nem kell mást tenned, mint válaszolni a nyereményjátékos Facebook bejegyzésben feltett kérdésre. Egyszerű játékmenet egy egyszerű és menő nyereményért!

Játssz velünk ezen a hétvégén, és légy tulajdonosa egy menő, Xbox One dizájnú Konzolvilág Mastercard kártyának! Költsd el a rajta lévő nyereményösszeget tetszés szerint, élvezd a kártya által nyújtott szabadságot és egyszerűséget, nem beszélve az exkluzív kedvezményekről.

  • Nevezési határidő: 2019. május 6, 12:00 óra

Ne feledd: a Konzolvilág Mastercard több, mint egyszerű bankkártya. Légy részese te is az új generációnak!



További tartalom betöltése.