img

Konzolvilág Mastercard – Mennyi a kezelési költség?

A Konzolvilág Mastercard minden szempontból az egyik legegyszerűbben kezelhető, modern és biztonságos fizetőeszköz, ráadásul a költségei is minimálisak.

Korábbi cikkeinkben már áttekintettük a Konzolvilág Mastercard néhány előnyét, melyeknek köszönhetően az egyedi, Xbox One dizájnnal rendelkező kártya mindenkinek ideális választás lehet. Egyszerűen igényelhető és kezelhető, fix összeggel feltölthető, mobiltelefonos alkalmazással kezelhető, szülők és gyermekek számára is biztonságos alternatíva.

Azonban joggal vetődik fel a kérdés, hogy mennyibe kerül fenntartani egy ilyen bankkártyát, hiszen ezzel kapcsolatban sokaknak van negatív tapasztalata. A jó hír, hogy mivel a Konzolvilág Mastercard nem igényel sem banki regisztrációt, számlanyitást vagy –fenntartást, sem pedig banki szerződéskötést, ezért költségei is jóval alacsonyabbak, mint más bankkártyáké. De a legegyszerűbb, ha áttekintjük a legfontosabb tudnivalókat.

  • A Konzolvilág Mastercard igénylése díjtalan (online igénylés esetén egy fix összeggel lehet kérni, melyet az igénylő a kártyára előre feltöltve kap meg).
  • Üzletben és online vásárlás esetén nincs további költség.
  • Készpénzfelvétel automatából (Európán belül): 300 Ft
  • Készpénzfelvétel automatából (Európán kívül): 450 Ft
  • A kártya havidíja 199 Ft havonta.

A hatályos díjszabásokról a https://konzolvilag.dipocket.org/legal/tariffs oldalon lehet információkat találni. A kártya fenntartása tehát havi 199 Forint, abban az esetben, ha van tárolt összeg a kártyán a tárgyhónapban. Amennyiben 0 Ft van a kártyán, nincs fenntartási költség, így ha azt az aktuális vásárlásodnak megfelelő pénzösszeggel töltöd fel, a következő inaktív hónapokban nem kell fizetned.

Ez pedig egy újabb érv a Konzolvilág Mastercard mellett, hiszen egyszerűsége és rugalmassága mellett komolyabb költségekkel sem kell számolni. A Konzolvilág Mastercard további előnyeiről, tudnivalóiról, exkluzív kedvezményeiről, igénylési és feltöltési lehetőségeiről a https://www.konzolvilag.hu/konzolvilag-mastercard oldalon olvashatsz. Csatlakozz hozzánk Te is, és élvezd az újgenerációs fizetőeszköz előnyeit!További tartalom betöltése.