img

Konzolvilág Mastercard kártya havi 199 forintért

Jó hírünk van a Konzolvilág Mastercard kártyák jelenlegi és leendő tulajdonosai számára. A kártya havidíja mindössze 199 Ft-ra csökkent!

A Konzolvilág Mastercard kártya az egyik legújabb, legpraktikusabb fizetési mód, ami jelenleg hazánkban igénybe vehető. Az egyedi dizájnnal rendelkező bankkártya díjmentesen igényelhető, országszerte használható, és számos exkluzív kedvezményre jogosít. Ezen felül nagy előnye, hogy minden más bankkártyánál kedvezőbb feltételekkel tartható fenn.

Ez eddig is igaz volt, ám most mindössze 199 forintra csökkent a kártya fenntartásának havidíja (a tulajdonosok eddig 500 Ft/hó költséggel számolhattak)! A Konzolvilág Mastercard ezzel minden más kártyánál olcsóbb, és ez az összeg is csak akkor kerül levonásra, ha a kártyán rendelkezésre áll legalább ekkora összeg. Továbbra sincs szükség banki szerződésre, bankszámlára vagy bármilyen más kötelezettségre.

Igényelj most Konzolvilág Mastercard kártyát! Rendeld meg webshopunkban a feltölthető összegek egyikével, vagy kombináld őket tetszés szerint. Vagy térj be hozzánk az ország bármelyik Konzolvilág üzletébe, és kérd díjtalanul, tetszőleges összeggel feltöltve.További tartalom betöltése.