img

Konzolvilág Mastercard – Hol lehet vele fizetni?

Ha már rendelkezel Konzolvilág Mastercard kártyával, azt aktiválás után az egész országban használhatod, de üzleteinkben akár aktiválás nélkül is!

Könnyebben igényelhető és kezelhető, de azért a Konzolvilág Mastercard is egy igazi bankkártya, ami országszerte bárhol használható. A tetszőleges összeggel feltöltött kártyák fizetési lehetőségei szinte végtelenek, így ha ez van a zsebedben, sosem kell amiatt aggódnod, hogy mivel fogsz fizetni.

A Konzolvilág Mastercard kártya üzleteinkben akár aktiválás nélkül is használható, így nálunk még egyszerűbb vele vásárolni. Aktiválás után viszont az ország összes Mastercard elfogadóhelyén érvényes fizetőeszközzé válik. Ebbe több ezer bolt, kisebb és nagyobb vállalkozások, élelmiszerboltok, de olyan szolgáltató központok is beletartoznak, ahol elfogadják a Mastercard kártyákat. Manapság egyre több rendezvény – így például a PlayIT Show is – készpénzmentessé válik, ahol már csak bankkártyával lehet fizetni. A Konzolvilág Mastercard így arra is tökéletes, hogy nyáron magaddal vidd a legjobb bulikba, és ott használd fel a rajta lévő összeget. Ezen tulajdonsága, egyszerű kezelhetősége és fix összegű feltölthetősége miatt fiatalok számára is ideális megoldás!

Ha modern, praktikus és biztonságos fizetőeszközre van szükséged, válaszd a Konzolvilág Mastercardot. Igényeld díjtalanul, és használd az egész országban, kötetlenül! A Konzolvilág Mastercardról további információk olvashatók a https://www.konzolvilag.hu/konzolvilag-mastercard oldalon.További tartalom betöltése.