img

Konzolvilág Mastercard – Hogyan töltheted fel?

A Konzolvilág Mastercard nemcsak egyszerűen használható, de tetszőleges összeggel fel is tölthető, bárhol, bármikor.

Könnyű igényelni, egyszerű használni – a Konzolvilág Mastercard előnyei viszont nem merülnek ki ennyiben! A kártya egyik nagy pozitívuma, hogy bármikor tetszőleges összeggel feltölthető, méghozzá több módon is. Nincs szükség bonyolult banki műveletekre, vagy bármi másra.

Az egyik legkézenfekvőbb megoldás, ha betérsz valamelyik üzletünkbe. Országszerte 22 helyen várunk szeretettel, ahol bármilyen összeggel díjmentesen feltöltheted Konzolvilág Mastercard kártyádat. Munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek!

Ha inkább az online megoldást keresed, webáruházunkban erre is lehetőség van! Fix összegek (500, 1000, 5000 és 10000 Ft) közül választhatsz, illetve ezeket tetszőlegesen kombinálhatod is. Kártyádon automatikusan jóváírásra kerül a megrendelt összeg, illetve új kártyát is igényelhetsz így, amely már az adott összeggel feltöltve kerül hozzád.

Ezzel természetesen nem merülnek ki a lehetőségeid! Ha ellátogatsz a https://konzolvilag.dipocket.org/cabinet oldalra, itt banki átutalással, vagy másik bankkártyáról is feltöltheted a Konzolvilág Mastercard kártyát. A már feltöltött kártyák egymás közötti, azonnali, ingyenes pénzküldésre is alkalmasak!

Végül, de nem utolsó sorban természetesen a PlayIT applikációban is intézheted ugyanezeket az ügyeket (banki átutalás vagy pénzküldés másik bankkártyáról). Az alkalmazás elérhető Android és iOS rendszerű telefonokra. Járj tehát bárhol, mindig lesz lehetőséged szabadon feltölteni a Konzolvilág Mastercard kártyát, kötöttségek nélkül. A Konzolvilág Mastercardról további információk olvashatók a https://www.konzolvilag.hu/konzolvilag-mastercard oldalon.További tartalom betöltése.