img

Konzolvilág Mastercard – Hogyan igényelhető?

A Konzolvilág Mastercard kártya egy praktikus, gyors és biztonságos fizetőeszköz, amelyet díjmentesen igényelhetsz üzleteinkben és webshopunkban is.

Azoknak, akiknek már van, és azoknak is, akiknek még nincs, a Konzolvilág Mastercard kártya tökéletes opció lehet a mindennapokban. Gyors és egyszerű fizetőeszköz, amelyet feltölteni és kezelni is könnyedén lehet, igényelni pedig még annál is könnyebb.

Konzolvilág Mastercard kártyát díjmentesen igényelhetsz, ha betérsz az ország bármelyik Konzolvilág üzletébe. Ebben az esetben a kártyát tetszőleges összeggel feltöltheted, sőt üzleteinkben akár aktiválás nélkül is használhatod!

A másik lehetőség Konzolvilág Mastercard igénylésére a webshopunk, amelyben fix összegű feltöltéseket kérhetsz (de ezek tetszőlegesen kombinálhatók is). Az így megrendelt kártyát a kért összeggel feltöltve szállítjuk ki.

Ennyire egyszerű: nincs szerződéskötés, nincs bankszámla, gyermekkorúak is igényelhetik, és tökéletes ajándék is lehet bárki számára. A Konzolvilág Mastercardról további információk olvashatók a https://www.konzolvilag.hu/konzolvilag-mastercard oldalon.



További tartalom betöltése.