img

Konzolvilág Mastercard – Hány éves kortól igényelhető?

A Konzolvilág Mastercard nagy előnye, hogy nem igényel banki szerződéskötést, ezért gyerekeknek is ideális első bankkártya lehet. Így a fiatalok is áttérhetnek a könnyű, praktikus és biztonságos fizetőeszköz használatára!

Ma már mindenki tudja, hogy a Konzolvilág Mastercard egy könnyen kezelhető, tetszőleges összeggel feltölthető, országosan elfogadott bankkártya, amely ráadásul menő Xbox One dizájnnal rendelkezik, és exkluzív kedvezményekre is jogosít. Éppen ezért jó hír a fiataloknak, hogy ez nem csak a nagykorúak fizetőeszköze: a Konzolvilág Mastercard bárki számára ideális első bankkártya lehet, hiszen nem igényel banki szerződéskötést, számlanyitást, igénylése és kezelése is jóval egyszerűbb más bankkártyáknál.

Mivel egyszerűen, díjtalanul igényelhető, akár már ma tulajdonosa lehetsz egy Konzolvilág Mastercard kártyának, ha betérsz országszerte bármelyik üzletünkbe, vagy megrendeled webáruházunkból, egy fix összeggel feltöltve.

  • Az igénylés és a kártyához tartozó Dipocket regisztráció alsó korhatára 14 év, így a Konzolvilág Mastercard tökéletes választás lehet fiatalok számára, akár ajándékként is! (A regisztráció további feltételeiről az Általános Szerződési Feltételekben olvashatsz.)
  • Szülőként 14 évnél fiatalabb gyermekednek is nyugodtan odaadhatod a saját nevedre regisztrált kártyát, a beállított limitekkel és biztonsági opciókkal ugyanis ők is biztonságosan használhatják. Így a legkisebbek is megtaníthatók a kártyahasználatra, és kockázat nélkül juthatnak zsebpénzhez vagy ajándékhoz.

Ne feledd: a Konzolvilág Mastercard aktiválás után az ország összes Mastercard elfogadóhelyén használható, így ha még nem múltál el 18 éves, akkor is kihasználhatod a kártyás fizetés minden előnyét. Ha szülőként választod a kártyát, akkor további előny, hogy az fix összeggel tölthető fel, tehát nincs meg a túlköltekezés veszélye, a kártya pedig biztonságos is, hiszen korlátozható a használata, letilthatók egyes elfogadóhelyek vagy a külföldi használat is.

A Konzolvilág Mastercard további előnyeiről, tudnivalóiról, exkluzív kedvezményeiről, igénylési és feltöltési lehetőségeiről a https://www.konzolvilag.hu/konzolvilag-mastercard oldalon olvashatsz. Csatlakozz hozzánk Te is, és élvezd az újgenerációs fizetőeszköz előnyeit!További tartalom betöltése.