img

[LEZÁRULT] Konzolvilág Mastercard Facebook nyereményjáték

Újra Konzolvilág Mastercard kártyát nyerhetsz, ha velünk játszol Facebook oldalunkon! Öt szerencsés nyertes egyenként 5000 Forinttal gazdagodik.

Országszerte egyre népszerűbbé válik a bankkártyás fizetés, ám sokan még mindig aggódnak a módszer biztonsága miatt. Nekik is tökéletes választás lehet a Konzolvilág Mastercard – az ingyenesen igényelhető, tetszőleges összeggel feltölthető bankkártyához nincs szükség semmilyen számlára vagy szerződésre, egyszerűen kezelhető, és akár gyermekek számára is biztonságosan használható az ország minden Mastercard elfogadóhelyén. Ráadásul exkluzív Xbox kedvezményekre is jogosít! A fenntartási költsége is sokkal jobb, mint más kártyáké, hiszen a havidíja már csak 199 Ft!

Mi is szeretnénk hozzájárulni, hogy minél többen élvezhessék a kártya előnyeit, ezért Facebook oldalunkon nyereményjátékot hirdettünk, amelynek keretében 5 db, egyenként 5000 Forinttal feltöltött Konzolvilág Mastercard kártyát lehet nyerni. Semmi más dolgod nincs, mint válaszolni a bejegyzésben feltett kérdésre, lájkolni a képet, és hozzászólásodban megjelölni egy barátodat is.

  • Nevezési határidő: 2019. június 27. (csütörtök) dél.

Mindenkinek jó játékot és sok sikert kívánunk!



További tartalom betöltése.