img

Konzolvilág Mastercard bemutató

Ismerd meg a Konzolvilág Mastercard kártyát, és igényeld akár azonnal, üzleteinkben és weboldalunkon is!

A Konzolvilág, a Mastercard és az Xbox együttműködésének köszönhetően van szerencsénk bemutatni a Konzolvilág Mastercard kártyát, amely egy új, kényelmes, gyors és biztonságos fizetési mód mindenki számára. A bankkártya ráadásul számos előnnyel is jár, hiszen a hagyományos kártyáknál könnyebb az igénylése és a kezelése, sőt még exkluzív kedvezményeket is igénybe vehetsz általa!

A stílusos Xbox One dizájnnal rendelkező Konzolvilág Mastercard kártya egyszerű fizetési módot kínál üzleteinkben és az ország összes Mastercard elfogadóhelyén, akár egyetlen érintéssel. Kezelése, feltöltése rendkívül egyszerű, hiszen ezt akár az ehhez rendelkezésre álló mobiltelefonos applikációval is elintézheted bárhol, bármikor. A kártya tetszőleges összeggel feltölthető, üzleteinkben pedig akár aktiváció nélkül is használhatod.

A Konzolvilág Mastercard feltöltése

A kártyát online is feltöltheted a webshopunkban található fix összegekkel. Új kártya online rendelése esetén is ezekből az összegekből válogathatsz, így lehetőség van 500, 1000, 5000 és 10000 forintos feltöltésre, illetve ezek kombinálására is. Az egyes feltöltési összegeket megtalálod Konzolvilág Mastercard oldalunkon.

További előnye ennek a kártyának, hogy nincs szükség szerződéskötésre, bárki díjmentesen igényelheti, így fiatalok számára első bankkártyának is tökéletes választás. Üzleteinkben tetszőleges összeggel feltöltve kérheted, online igénylés esetén pedig a fix összegekből válogathatsz.

Egyéb feltöltési lehetőségek:

  • Készpénzben ingyenesen a Konzolvilág országos hálózatában
  • Banki átutalással ingyenesen a konzolvilag.dipocket.org oldalon vagy a PlayIT applikációban
  • Azonnali bankkártyás feltöltési lehetőség extra díj ellenében
  • A kártyák egymás között azonnali ingyenesen pénzküldésre alkalmasak
  • Feltöltés másik bankkártyával, vagy banki átutalással

Tudnivalók a bankkártya használata előtt

Használat előtt érdemes aktiválni a Konzolvilág Mastercard kártyát (aktiválás nélkül is használhatod, de csak üzleteinkben, a többi elfogadóhelyen való fizetéshez az aktiváció szükséges). Első lépésként írd alá a kártya hátoldalán lévő aláírási szalagot, majd egyszerűen aktiváld a kártyát a https://konzolvilag.dipocket.org/ oldalon, vagy az Android és iOS telefonokra elérhető PlayIT alkalmazásban. Ez az app duplán hasznos, hiszen a kártya teljes körű kezelésére alkalmas, a feltöltések mellett szülői felügyelet és a költések nyomon követése is beállítható.

Exkluzív kedvezmények Konzolvilág Mastercard kártyáddal

A Konzolvilág Mastercard kártya nem pusztán egy menő, stílusos és praktikus fizetési mód, de vele speciális kedvezményeket is igénybe vehetsz! Időről időre megújuló kedvezményekkel várjuk a kártyatulajdonosokat, így Xbox One játékokat, kontrollereket, sőt akár komplett gépcsomagokat is kedvezményesen vásárolhatsz meg, ha ezzel fizetsz nálunk. Érdemes ezt a lehetőséget kihasználni, hiszen a kártyát díjmentesen igényelheted, cserébe viszont sok pénzt spórolhatsz Xbox One játékokon és kiegészítőkön!

Amit tehát ajánlunk, az egy kényelmes, praktikus fizetőeszköz a modern játékosok számára. Igényeld akár most azonnal, weboldalunkon vagy bármelyik üzletünkben, díjmentesen, és élvezd a Mastercard előnyöket egyszerűen és biztonságosan.További tartalom betöltése.