img

Konzolcsere-akció november 5-22-ig

Újra érdemes behozni hozzánk régi, vagy megunt konzolodat, mert csereakciónk keretében hihetetlen áron, akár 79.900 forintért juthatsz hozzá egy vadonatúj Xbox One X-hez!

Jó hírünk van mindenki számára! A nyár végi, igen népszerű konzolcsere-akció visszatér, így most újra verhetetlen áron lehet hozzájutni a világ legerősebb konzoljához!

Sokan vannak, akik szeretnék új szintre emelni a játékaikat, kihasználni az új 4K tévék képességeit, annak hihetetlen képminőségét, és élvezni a szebben, jobban futó konzolos játékokat. Az Xbox One X jelenleg a világ legerősebb konzolja, amely számos előnyt kínál a FAT és Slim gépekhez képest: nagyobb felbontást, gyorsabb töltési időket, simább és stabilabb képfrissítést, illetve egyes játékokban különböző más javításokat, például élesebb textúrákat, szebb árnyékokat és speciális effekteket, vagy magasabb képkockaszámot.

A Microsoft legújabb konzolja ráadásul nemcsak a legerősebb, de a legkisebb is egyben, beépített tápegységgel, illetve 4K Blu-Ray lejátszóval rendelkezik, ami a 4K tévék mellé ideális társsá teszi, akár játékkonzolként, akár multimédia lejátszásához.

Most megkönnyítjük a dolgod, ha te is Xbox One X-re váltanál! Visszatérő csereakciónk keretében, november 5. és november 22. között behozhatod régebbi, vagy megunt konzolodat, és így jóval olcsóbban juthatsz egy új Xbox One X-hez! Ne feledd, hogy ha Xbox One-ról vagy Xbox One S-ről váltasz X-re, akkor minden játékod megmarad, és azokat azonnal jobb minőségben élvezheted! A tartozékok ugyancsak kompatibilisek az új konzollal.

Most szinte bármilyen jelenlegi generációs konzol becserélhető Xbox One X-re csak a Konzolvilágnál, az alábbi összegek ráfizetésével:

  • 500 GB-os PS4 vagy Xbox One alapmodell (FAT): 104.900 Ft
  • 1 TB-os PS4 vagy Xbox One alapmodell (FAT): 99.900 Ft
  • 500 GB-os PS4 Slim vagy Xbox One S: 89.900 Ft
  • 1 TB-os PS4 Slim vagy Xbox One S: 79.900 Ft
  • 4 GB-os Xbox 360 Slim vagy E: 129.900 Ft
  • 250 GB-os, 320 GB-os és 500 GB-os Xbox 360 Slim vagy E: 119.900 Ft

Nincs más dolgod tehát, mint behozni régi konzolodat, és szuper áron juthatsz hozzá az Xbox One X-hez! Várunk szeretettel november 22-ig minden Konzolvilág üzletünkben!

A konzolcsere-akcióban az Xbox One X alapmodell, az Xbox One X Shadow of the Tomb Raider gépcsomag, és az Xbox One X Forza Horizon 4 (+Forza Motorsport 7) gépcsomag vesz részt. Ezen gépcsomagok esetében kizárólag a konzolcsere akció keretén belül az árak egy akciós, 139.900Ft-os árból kerülnek kiszámításra, így ezekhez is a fenti árakon juthatsz hozzá, ha behozod régi konzolodat.

Fontos, hogy a behozott konzol működőképes és eladható állapotú legyen, ezt központunkban megvizsgáljuk, majd értesítünk, amint megvásárolhatod az új konzolt. Munkatársaink ehhez rögzítik a behozott és megvásárolt konzolok sorozatszámait is. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.További tartalom betöltése.