img

Kingston HyperX bemutató

Szevedélyes PC és konzolos játékosoknak egyaránt ajánlható a Kingston HyperX termékcsalád, amely magas minőségű gamer kiegészítőket kínál mindenki számára.

Az 1987-ben alapított, amerikai Kingston 2002-ben indította útjára a HyperX termékvonalat, kezdetben nagyteljesítményű memória modulokkal, később pedig többféle gamer kiegészítővel, amiknek mind egy célja volt: a HyperX termékek filozófiája, hogy a játékosok számára megfizethető, mégis jó minőségű, tartós alternatívát nyújtsanak a PC-s és konzolos szférában is. Ennek eredményét láthatjuk ma is a Kingston HyperX termékekben, amelyek széles választéke üzleteinkben és webáruházunkban is megtalálható.

Headsetek

Az aktív játékosok között az egyik legnépszerűbb termékkategória a különböző gamer fejhallgatóké, hiszen a jó játékélményhez elengedhetetlen a profi hangzás, akár úgy is, hogy másokat ezzel ne zavarjunk. Szinte minden hardcore játékos polcán ott figyel egy jó fejhallgató, a HyperX család darabjai pedig tényleg a legjobbak között vannak. Közös vonásuk az egyszerű, de nagyon tartós dizájn, a strapabíró váz, az ízléses, nem hivalkodó külső és a kiváló hangminőség – nem beszélve a remek árakról.

A HyperX Cloud fejhallgatók közül is kiemelkedik a Cloud II Pro Gaming Headset, amely PC-n USB csatlakozással, virtuális 7.1-es térhangzást kínál, illetve a konzolokhoz is tökéletes Cloud Alpha, amely kétkamrás fülkagylókkal soha nem hallott mély hangokat képes előállítani. Kifejezetten Xbox One-hoz készült a HyperX CloudX (az Xbox Elite kontrollerhez illő fekete-ezüst dizájnnal), a Cloud Core, Cloud Revolver és a Cloud Stinger headsetek pedig minden platformon gond nélkül bevethetők.

Billentyűzetek

Az eredményes PC játékhoz nélkülözhetetlen egy minőségi billentyűzet, amelynek ergonómiája, kapcsolói és billentyű-visszahatása ideális terepet nyújt a profi játékosok számára. A Kingston HyperX Alloy mechanikus billentyűzetek pontosan ezt kínálják, ízléses fekete külsővel, vörös háttérvilágítással és praktikus használati lehetőségekkel.

Ezek a billentyűzetek nemcsak tartósak és kényelmesen használhatók, de teljes körű anti-ghosting védelemmel és 1000 Hz frissítési frekvenciával rendelkeznek, a HyperX Alloy FPS USB kábele pedig még le is csatlakoztatható, így könnyebben hordozható eSport versenyekre vagy baráti LAN partikra.

Egyéb tartozékok

Megszállott játékosok számára találták ki a HyperX Pulsefire gaming egeret, amit kifejezetten FPS játékokhoz terveztek. Ez nemcsak az ergonómiában nyilvánul meg (2017-ben formatervezési díjat kapott), hanem az állítható érzékenység (400-3200 dpi), a megbízható Omron mikrokapcsolók és a könnyű súly (95 g) tekintetében is. Ha a pontosság, a kényelem és a tartósság a szempont, akkor a HyperX Pulsefire egérrel nem lőhetsz mellé.

Egér alá célszerű egérpadot is tenni, a Kingston pedig ebben is többféle termékkel áll rendelkezésre. Áruházunkban többféle méretben is kaphatók az ízléses, fekete HyperX egérpadok, amik szövet és gumi anyaguknak köszönhetően megkönnyítik az egerek használatát, hogy ne legyen gond előhozni a leggyorsabb és legpontosabb mozdulatokat játék közben.

Legyen szó akár a legjobb fejhallgatókról, akár kifejezetten játékhoz tervezett billentyűzetekről vagy egérről és más kiegészítőkről, a Kingston HyperX termékcsaládban minden megtalálható, ami a profi konzolos vagy PC-s játékhoz szükséges. A HyperX termékek iránt érdeklődj üzleteinkben, vagy webshopunkban a https://www.konzolvilag.hu/hyperx címen.



További tartalom betöltése.