img

Kingdom Hearts III – Megnyílt a Disney világa

Vége a várakozásnak! A Square-Enix nagyszabású szerepjátéka, a Kingdom Hearts III január 29-től kapható PS4-re és Xbox One-ra!

Világszerte játékosok milliói várták a mai napot, amikor végre elérhetővé vált a legendás Kingdom Hearts sorozat legújabb, harmadik része! A sorozat rajongói folytathatják Sora kalandjait, és egy sor, eddig nem látott Disney világban kalandozhatnak barátaikkal, Goofy, Donald, Mickey és megannyi Disney- és Pixar-szereplő oldalán.

A Square-Enix ezzel hosszú fejlesztés végére tett pontot, hiszen a Kingdom Hearts III-at már 2013-ban bejelentették. A játék mögött olyan legendás alkotók állnak, mint Tetsuya Nomura író-rendező, és Yoko Shimomura zeneszerző. A 2002 óta a játékvilág egyik ékköveként ragyogó JRPG-sorozat legújabb darabja tehát a lehető legjobb kezekben van. Sőt, most először mindez nemcsak a PlayStation játékosok kiváltsága, hiszen a Kingdom Hearts III a széria történetében először Xbox One-ra is elérhető!

Az új történet főszereplője Sora, aki ismét kénytelen szembeszállni a Szívtelenek seregével, akiket a háttérből Xehanort mester irányít. Célja az összes Disney-világ felett átvenni az uralmat, így hőseink számos, eddig nem látott univerzumot beutaznak, hogy megvédjék azokat a sötétség támadásával szemben. Olyan, jól ismert világokat járhatsz be, mint a Toy Story, Szörny Rt, Herkules, Karib-tenger Kalózai, a Százholdas Pagony, a Disney-kastély, Jégvarázs, és még sok más.

A Kingdom Hearts III egyszerre hagyományos JRPG és modern játék, izgalmas, valós idejű harcrendszerrel és látványos, egyedi főellenfél-csatákkal. Sora a megszokott keyblade fegyverét használja, sok varázslattal és különleges képességgel, míg a főellenségeket egyedi módokon, a Disney látványosságokat megidéző járművekkel és trükkökkel győzheti le. A játék fantasztikus látványt kínál az Unreal Engine motornak köszönhetően, amivel alig marad el az animációs filmektől!

A Kingdom Hearts III minden PlayStation és Xbox One játékosnak kötelező darab, minőségi, látványos és tartalmas élményt kínál. Olyat, amit csak a Square-Enix csapata képes létrehozni. Emellett folytatja, sőt talán lezárja a nagy ívű történetet egy epikus fináléval, amit mindenkinek érdemes átélnie. Ez a varázslatos kaland január 29-től kapható PS4 és Xbox One platformra is. Szerezd be még ma!



További tartalom betöltése.