img

Sikeresen landolt boltunkban a zsoldosokat felvonultató Killzone Mercenary

A Killzone sorozat végre PS Vita kézi konzolra is ellátogat, méghozzá egy kifejezetten érdekes epizóddal, hiszen a sorozat történetében most először egy Helghast katona felett vehetjük át az irányítást. A Killzone Mercenary már most olyan játéknak ígérkezik, mely mellett nem mehetünk el szó nélkül!

A további részletekért katt a teljes hírre!

Killzone Mercenary

A korábbi Killzone-játékok mindegyikében a "jófiúk" oldaláról harcolhattunk, most azonban fordult a kocka: a Killzone Mercenary-ben egy szabadúszó zsoldost alakítunk, akit kizárólag a pénz motivál célpontjai megválogatásában.

Ennek megfelelően a játékmenet is jóval változatosabb, mint amit az eddigi részekben megszokhattunk, hiszen választhatunk a csendes, lopakodós megközelítés és a két fegyvert durrogtató, mindenkit kíméletlenül levadászó megoldások között.

Az FPS ezen felül egy kis arcade-beütést is kap, hiszen annak függvényében változik a jutalmunk, mennyire stílusosan számolunk le riválisainkkal. Ha egyetlen sérülés nélkül, villámgyorsan sikerül leszedni a pályán strázsáló összes őrszemet, jóval nagyobb pénzjutalom vár ránk a megbízás végén!

A fejlesztők arról is gondoskodtak, hogy a PS Vita különleges adottságai ne maradjanak kihasználatlanul, így mind az érintőképernyőt, mind a beépített mozgásérzékelőt sokszor fogjuk használni a játék során.



További tartalom betöltése.