img

Kihagyhatatlan akció a PlayStation 3 legjobb szoftvereire!

Amennyiben még mindig nem tudod, hogy mit kérj karácsonyra, illetve mivel lepd meg barátaidat és ismerőseidet a közelgő ünnep alkalmából, akkor itt a nagy alkalom, hogy a legjobb PlayStation 3-as videojátékok közül válassz ajándéknak valót, méghozzá kihagyhatatlan áron!

Karácsonyi akciónkban ugyanis december másodikától a hónap végéig az eredeti ár töredékéért juthatsz hozzá a PlayStation 3 legjobb sikercímeihez, így összesen 17 darab címből válogathatsz 5990 forint helyett mindössze 3990 forintért szerezheted be azokat a videojátékokat, amelyeket szó szerint vétek lenne kihagyni a konzolon. Hogy pontosan milyen címek vesznek részt a promócióban?

PS3 Essentials

A lista rendkívül színes, így garantáltan bárki megtalálja majd azt, amit a legjobban szeret! Az akciók és az adrenalin megszállottjai például biztosan felejthetetlen élményekkel gazdagodnak a Killzone- és a Resistance-sorozatok epizódjaival, de a történelmi kalandok kedvelői is találnak majd elfoglaltságot a God of War Collection képében, amelyet betöltve Kratos bosszúját teljesíthetjük be a görög istenek ellen.

PS3 Essentials 2

Ha inkább a valószerűbb kalandok híve vagy, és szeretnél például Indiana Jones nyomdokaiba lépni, akkor az Uncharted 2: Among Thieves lehet a tökéletes választás, ami a PlayStation 3 egyik exkluzív sikercímének tekinthető, akárcsak a Heavy Rain, amelyben a hangsúlyt a történet és a mélyenszántó gondolatok kapták, méghozzá egy interaktív mozifilmre hajazó játékmenet társaságában.

PS3 Essentials 3

Ezen felül a sportjátékok (Sports Champions), a ritmusjátékok (DanceStar Party) és a klasszikus platformerek (Ratchet & Clank: A Crack In Time) szerelmesei sem maradnak ajándék nélkül, amennyiben tehát még nem döntötted el, hogy mivel töltsd el az ünnepi szünidőt a szokásos karácsonyi programok mellett, válassz a legjobb PlayStation 3-as címek közül, méghozzá most kihagyhatatlan áron!

 



További tartalom betöltése.