img

Kapható a Marvel’s Guardians of the Galaxy

A fantasztikus mozifilmek és nagysikerű képregények után most videójátékos formában is átélheted a Guardians of the Galaxy humoros és izgalmas kalandjait!

A Marvel, a Square-Enix és a Crystal Dynamics közös produkciójában a mai napon megjelent a Marvel’s Guardians of the Galaxy játék, amelyben a legendás csapat vadonatúj kalandjaiban vehetsz részt. Te vagy Starlord, a csapat vezetője, a filmekből és képregényekből ismert többi szereplő, Rocket, Drax, Groot és Gamorra pedig vakon követnek téged a galaxis legtávolabbi zugaiba is. Erre szükség is lesz, mert a játék története szerint valaki, vagy valami katasztrofális események során indítja el a világűrben, amely az ismert világegyetem pusztulásával járhat. Csak az őrzők állhatnak a gonosz útjába, a maguk vicces és néha kissé ügyetlen módján.

A nagyszabású akciójátékairól ismert Crystal Dynamics most egy színtiszta egyjátékos kalandot hozott létre. A Guardians of the Galaxy kampánya elképesztően látványos, tartalmas és izgalmas, változatos helyszíneket és rengeteg akciót kínál. Az összecsapások során Starlordot irányítod, egzotikus fegyverekkel és felszerelésekkel, mint például az ikonikus rakétahajtású cipő, a többieknek pedig parancsokat adhatsz. Taktikádtól és helyzetfelismerésedtől függ, sikerül-e végrehajtani a veszélyes feladatokat. Közben persze lenyűgöző grafika, szemkápráztató effektek és grandiózus események várnak ebben a hatalmas sci-fi eposzban.

Természetesen egyetlen Peter Quill-kaland sem lenne teljes meghatározó 80-as évekbeli zenék nélkül, úgyhogy a Guardians of the Galaxy ebben is élen jár. A soundtrack olyan legendás alkotók műveit vonultatja fel, mint a Mötley Crüe, KISS, New Kids On The Block, Rick Astley és még sokan mások. Ilyen zenék ritmusára valóban jobban megy a harc!

A Marvel’s Guardians of the Galaxy már kapható! Szerezd meg akár azonnal PC-re, PS4-re, PS5-re vagy Xboxra. Az imádnivaló szuperhősök téged is várnak üzleteinkben és webáruházunkban.



További tartalom betöltése.