img

Kao the Kangaroo visszatért

A gyerekek kedvence, Kao, a kis kenguru újra kalandozik, hogy megtalálja édesapját, és megmentse a világot. Csatlakozz hozzá te is egy menő csomaggal!

2005 után vadonatúj Kao the Kangaroo kalandnak örülhetnek kicsik és nagyok, mert a népszerű hős visszatért! Legyél részese egy színes, elbűvölő történetnek, amelyben Kao, a kis kenguru nagy kalandra indul, hogy megtalálja elveszettnek hitt apját, megregulázza egy mágikus boxkesztyű erejét, és megszabadítsa a világot egy sötét fenyegetéstől. Ebben a játékban sok-sok ugrálás, gyűjtögetés, megannyi kincs és mókás ellenfelek várnak, egy olyan produkcióban, amely visszahozza a klasszikus 3D-s platformerek hangulatát és játékmenetét. Mindezt ráadásul magyar felirattal!

Irányítsd Kaót, az ügyes kenguru fiút, aki bokesztyűjével leszámol a rá támadó ellenfelekkel. Járj be csodálatosan szép helyszíneket: trópusi szigetet, izgalmas dzsungelt, fagyos hegyvidéket, lávabarlangot, és sok egyéb egzotikus helyet, ahol kincsek, extra életek és bónuszpályák is várnak. Sajátítsd el Kao mozdulatait, ugorj, mássz és harcolj a gyönyörű pályákon, és használj egyedi képességeket az akadályok leküzdéséhez. Használd a tűz, a jég és a szél erejét! Kalandozz Kao barátainak társaságában, és ismerj meg egy új, fantáziadús világot!

A Kao the Kangaroo játék minden gyermek kedvence lehet, hiszen egy rendkívül látványos, változatos és izgalmas produkció, amelyet a legkisebbek igényeihez terveztek, rajzfilmszerű grafikával és könnyen tanulható irányítással. További extra, hogy a játék teljes egészében magyar felirattal élvezhető, így a kicsik is könnyen megértik, és nem tudnak elakadni benne. Sőt, a nálunk kapható Super Jump Edition további extrákat tartalmaz! Az alapjáték mellett hűtőmágnes, matricák és egy menő kengurus tornazsák is van a csomagban. Ideális meglepetés minden gyerek számára!

Ugorj bele a nagy kalandba, és csapj le a Kao the Kangaroo játékra most! Már kapható PC-re, PS4, PS5, Xbox és Switch konzolokra egyaránt. Keresd üzleteinkben és webáruházunkban!



További tartalom betöltése.