img

Bulizz barátaiddal a Just Dance 2016-ban

A táncolós ritmusjátékok koronázatlan királya visszatért, így ismét előkerülhetnek a táncoló fekete lakkcipők, hiszen feladatunk az új évad ellenére sem változott: tanuljuk meg és adjuk elő legjobb tudásunk szerint a különféle táncos koreográfiákat.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Just Dance 2016-ban Lady Gaga, David Guetta, de akár még a The Black Eyed Peas aktuális dalaira is rophatjuk a táncot, méghozzá olyan koreográfiák segítségével, amelyeket igazi profik álmodtak meg.

A játékkal nem csak megtanulhatunk táncolni, hanem ezen felül a mindennapi testmozgást is biztosíthatjuk magunknak, de a középpontban természetesen leginkább a szórakozás áll, amit a többféle játékmód és a rengeteg kihívás garantál.

Természetesen egyetlen parti játék sem lenne teljes multiplayer élmények nélkül, így a Just Dance 2016 is hemzseg a különféle kooperatív- és többjátékos lehetőségektől.

Ezeknek köszönhetően nem csak legjobb barátainkkal küzdhetünk meg a képernyő előtt ugrabugrálva, hanem akár a világ másik felén élő emberekkel vagy csoportokkal is hatalmas táncpárbajokat vívhatunk, miközben mozdulatainkat konzolunk kamerájával, de akár már okostelefonunkkal is érzékeltethetjük.

Rendeld meg a Just Dance 2016-ot még ma, ha szeretnéd próbára tenni magadat a legnehezebb táncokban, és élvezni a legjobb mai slágereket.

Amennyiben a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.