img

Just Cause 4 – Vár a trópusi pokol

Rico Rodriguez visszatért az Avalanche Studios és a Square-Enix legújabb akciójátékában, hogy újabb országban tegyen rendet! Megjelent a régóta várt Just Cause 4.

Szinte pontosan három évet kellett várnunk, hogy újra belebújhassunk Rico Rodriguez, a modern videojátékok egyik legvakmerőbb akcióhősének bőrébe. Az Avalanche Studios alapoktól felépített grafikus motorja, az Apex Engine szebb grafikát és jobb teljesítményt kínál, mint valaha, így a Just Cause 4 egy igazán robbanékony játszóteret tesz elénk.

A népszerű sorozat legújabb részének helyszíne Solís, egy trópusi kis szigetország, amit az elnyomó Black Hand szervezet tart uralma alatt. Nem véletlen, hogy Ricót ide hozza a sors, ez a történet ugyanis személyes szálakat penget. A Black Hand vezetője családi okok miatt akar leszámolni hősünkkel, aki viszont nem védtelenül érkezik…

A Just Cause 4 minden szempontból emeli a tétet: szebb látványt, és konzolokon is sokkal jobb teljesítményt ígér, mint a korábbi epizódok, köszönhetően az új technológiai alapoknak. Solís minden építménye lerombolható, sőt, Rico továbbfejlesztett képességeivel egészen extrém jeleneteknek is szemtanúi lehetünk. Újdonság a szárnyas ruha is, amivel az extrém időjárást használhatjuk ki. Viharok, tornádók és más természeti csapások állják utunkat a hadsereg mellett, de mindezt az előnyünkre fordíthatjuk. A Just Cause 4 pusztító őrületének csak a fantáziánk szab határt!

Nem is kell erre tovább várni, hiszen a Just Cause 4 már elérhető PC, PS4 és Xbox One platformokra is. Nem érdemes várni a vásárlással, mert most, a készlet erejéig ajándék SteelBook tok is jár a játék mellé! Vedd meg most, és lépj be a trópusi pokol játszóterébe!



További tartalom betöltése.