img

Borítsd lángokba a világot a Just Cause 3-ban!

A Just Cause-sorozat folytatásában Rico Rodriguez bőrébe bújva ismét visszatérhetünk Medici szigetére, hogy felvegyük a harcot egy elnyomó diktátorral, valamint a lakosságot sanyargató zsoldosseregével.

A Just Cause 3 minden tekintetben a korábbi részek hagyományait örökíti tovább, így miközben Di Ravello hatalmának megdöntésén fáradozunk, közben egy több mint 1000 négyzetkilométeres, tehát elképesztően nagy virtuális szigetvilág felfedezése is csak ránk vár, méghozzá soha nem látott szabadság társaságában.

"...mindent a levegőbe repíthetünk magunk körül."

Medici szigetén minden túlzás nélkül bármit megtehetünk, így elmerülhetünk a lakosság problémáiban, hogy mellékküldetések által segíthessünk rajtuk, de autókat, motorokat, repülőgépeket, sőt még vízi járműveket is elköthetünk annak érdekében, hogy kiéljük száguldás iránti szenvedélyünket.

Akárcsak az előző epizódok, a Just Cause 3 is a legvadabb akciófilmek nyomában jár, ezáltal a félelmet nem ismerő Rico oldalán, az óriási fegyverarzenálból válogatva mindent a levegőbe repíthetünk magunk körül. A látványos tűzpárbajok mellett azonban az akrobatikus mutatványok sem hiányoznak a játékból, így a wing suit által akár egy mozgó repülőgépből is kiugorhatunk, csáklyánk által pedig még a mozgó járművekhez is könnyedén odaránthatjuk magunkat, miközben kaszkadőröket megszégyenítő mozdulatsorokat élhetünk át.

Vedd meg a játékot még ma, és csatlakozz Rico Rodriguez egyszemélyes kommandójához, hogy Medici szigete ismét a béke és a szabadság otthona lehessen. A hagyományos változat mellett ráadásul egy szemrevaló gyűjtői kiadásban is beszerezheted magadnak a Just Cause 3-at, amelyben egy térképet, egy művészeti könyvet, valamint a Grappling Hook replikáját is megtalálhatod.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vagy kíváncsi, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagja is lehetsz.



További tartalom betöltése.