img

Jurassic World Evolution – Megnyílnak az őslényparkok

A mai naptól üzleteinkben is megvásárolható a Jurassic World Evolution PS4 és Xbox One platformokra!

A Frontier Developments (Elite Dangerous, Planet Coaster) legújabb játéka a Jurassic Park és a Jurassic World filmek világába kalauzol, ahol mi magunk építhetjük fel álmaink őslényparkját! A feladat persze nem ennyire egyszerű, hiszen a dínók DNS-ét, illetve a parkban felépíthető technológiákat nekünk kell megszerezni. Utazzunk hát a Las Cinco Muertes (Az Öt Halál) szigeteire, és vigyük sikerre a vállalkozást ott, ahol a filmekben nem annyira sikerült…

A Jurassic World Evolution egy összetett, de könnyen kezelhető és megtanulható parképítő szimulátor. Kezdetben csak néhány dinoszaurusz áll rendelkezésre, de ahogy ezek egyre több látogatót vonzanak a parkba, és emelkedik a profit, úgy leszünk képesek csapatokat küldeni a világ minden tájára, hogy ásatásokról még több kövületet és DNS-t hozzanak vissza. A változatosabb állatok jobb minősítést és még több profitot eredményez. Ahogy azonban a filmekben, úgy itt is figyelnünk kell az egyensúlyra: a dínóknak egyedi igényeik vannak, és nem mind fér meg egymással, a húsevőket például külön kell tartani a növényevőktől! Nem árt vigyázni, mert ha az állatok komfortérzete nem megfelelő, akkor bizony az élet utat tör, és ennek látogatóink látják kárát!

A kihívást fokozza, hogy nemcsak az állatokra és a költségvetésre kell figyelni, hanem az időjárásra is. John Hammondnak és az In-Gen cégnek sikerült a világ legviharosabb szigetein építkezniük, néhány helyen nemcsak trópusi szélviharok, de akár tornádók is lecsaphatnak, tönkre téve ezzel az áramellátást, a kerítéseket és az épületeket. Rajtunk múlik, tudunk-e időben reagálni ezekre az eseményekre, és megőrizzük-e a látogatók biztonságát.

Megéri foglalkozni mindezzel, mert a Jurassic World Evolution egy csodálatos játék, lenyűgözően szép grafikával, élethű dinoszauruszokkal, amiket élmény nézni, sőt amik közé akár terepjáróval is behajthatunk! Családosoknak is melegen ajánlható a program, hiszen amit a szülők felépítenek, abban a gyerekek lelhetik örömüket, nézegetve a gyönyörű dinoszauruszokat. Ez egy igazán egyedi élmény, műfajában kiváló alkotás, amely a filmek zenéit, hangulatát is tökéletesen átadja. Még a szinkronhangok között is felbukkannak mozis kedvencek: Jeff Goldblum, Bryce Dallas Howard és B.D. Wong.

A Jurassic World Evolution július 3-tól érhető el PS4 és Xbox One platformokra üzleteinkben és webshopunkban. Mindenkinek jó építkezést és biztonságos parkokat kívánunk!



További tartalom betöltése.