img

Júniusi megjelenések 3. hét

A Júniusi játékdömping folytatódik! Érkezik a Legend of Zelda: Ocarina of time 3DS-re, melyben Links kalandjait folytathatjuk. Alice újra rémálmoktól retteg, de felveszhi a kesztyűt az Alice: Madness Returns-ben. Majd beköszön még, a szintén RPG vonalat képviselő Dungeon Siege 3 és végül jön még a Splinter Cell Trilogy PS3-ra és Naruto Shippuden: The New Era 3DS-re. További infókért, kattints a részletekre!

Kapcsolódó Termékek: Legend of Zelda: Ocarina of Time (3DS), Dungeon Siege III (PS3), Splinter Cell Trilogy (PS3), Naruto Shippuden 3DS: The New Era, Alice: Madness Returns (Xbox 360)

Legend of Zelda: Ocarina of Time (3DS)

Links, mindenki kedvenc Nintendo-s RPG hőse 3DS-re is visszatér! Az Ocarina of time egy feldolgozása az egyik korábbi résznek, azonban az egész újra lett tervezve, a 3DS képességeinek megfelelően.

Zelda 3DS

A 3D-s kijelző képességeit ez a játék is kihasználja, de a mozgásérzékelő és a giroszkóp is szerephez jut, a célzáskor. Légy részese a látványos 3D-s akció-kaland szerepjátéknak, melyet nagy várakozás előzött meg mindenhol!

Kapcsolódó Termék:

Legend of Zelda: Ocarina of Time (3DS): 10900 Ft

Dungeon Siege III (PS3, Xbox 360, PC)

Mentsd a hanyatló Ehb királyságot, az utolsó légióból megmaradt túlélő katonákkal! Az új rész immár mindhárom platformon elérhető és a grafikája szebb mint valaha! A stílus megmaradt az akció-rpg vonalon, így akik a diablo stílusú RPG játékok kedvelői garantáltan élvezni fogják az újabb hangulatos kikapcsolódási lehetőséget.

Dungeon Siege III

Az Online támogatásnak köszönhetően akár négyen is játszhatjuk a kampányt Co-op Multiplayer módban.

Kapcsolódó termékek:

Dungeon Siege III (PS3): 11900 Ft

Dungeon Siege III (Xbox 360): 11900 Ft

Dungeon Siege III (PC): 8500 Ft

Splinter Cell Trilogy (PS3)

Sam Fisher újrázik, ezúttal 3* is egymásután. A Splinter Cell Trilogy-ban megkapjuk az utolsó 3 konzolra kiadott Splinter Cell részt, felújítva Full HD-ben és 3D-ben! A 3D természetesen csak akkor mutatkozik meg, ha rendelkezünk az arra alkalmas televízióval. A három játék kapott egy trófeagyűjteményt is, hogy még hangulatosabbak legyenek a küldetések.

Splinter Cell Trilogy HD

A dobozban végigjátszhatjuk a Splinter Cell-t, a Pandora's Tomorrow-t és a Chaos Theory-t.

Kapcsolódó Termék:

Splinter Cell Trilogy (PS3): 9500 Ft

Naruto Shippuden 3DS: The New Era (3DS)

A híres Anime rajzfilmhős, Naruto 3DS-re is megérkezett! Új kalandjában ezúttal nem egy verekedős játékot kapunk, hanem egy oldalra scrollozódó akciójáték részesei lehetünk. A pályán természetesen rengeteg ellenséget kell majd legyőznünk, amihez segítségünkre lesznek a filmből megismert társaink is. A különböző képességeink a pályák előrehaladtával fejlődhetnek, mert a pályákon rengeteg fejlesztő tekercset találhatunk.

Naruto Shippuden: The New Era 3DS

Természetesen a Naruto is kihasználja a giroszkópos megoldást, így lehetőségünk van a 3DS mozgatásával elkerülni a támadásokat, de a 3D-s megjelenítő is szerepet kap a szebb látvány érdekében.

Kapcsolódó Termék:

Naruto Shippuden 3DS: The New Era: 10900 Ft

Alice: Madness Returns (PC, PS3, Xbox 360)

Alice rémálmai folytatódnak! Az Alice: Madness Returns-ben újabb kalandokba bonyolódik a lány, akinek szülei egy rejtélyes tűzesetben meghaltak. A lázálmokkal és halucinációkkal küszködő lány kikerül az elmegyógyintézetből egy orvosnak köszönhetően és nekikezd a nyomozásnak, hogy kiderítse mi áll szülei rejtélyes halálának hátterében.

Alice: Madness Returns

A groteszk lények újra visszaköszönnek, Tim Burton szelleme végig ott lebeg a hangulatos grafikával ellátott Hack N Slash játékban. Légy részese Alice újabb kalandjainak, melyben a főszereplő, már nem az a mimózalelkű kislány aki a klasszikus történet szereplője volt.

Kapcsolódó Termékek:

Alice: Madness Returns (Xbox 360): 11500 Ft

Alice: Madness Returns (PS3): 11500 Ft

Alice: Madness Returns (PC): 8900 Ft

További megjelenések:

Sports Island (3DS): 10900 Ft

Challenge Me: Brain Puzzles 2 (NDS): 7900 Ft

Challenge Me: Brain Puzzles 2 (Wii): 7900 Ft



További tartalom betöltése.