img

Játssz együtt a LEGO Marvel Super Heroes különleges képességekkel bíró hőseivel!

Vasember, Amerika Kapitány, Thor és a többi Marvel-szuperhős megérkezett, hogy darabokra szedjék LEGO-kockákból felépített világunkat. A LEGO Marvel Super Heroes teljesen új formába önti a már megszokott játékmenetet, és vadiúj karakterek sokaságával dobja fel mindennapjainkat!

Kíváncsi vagy a legújabb LEGO-játékra? Olvasd el teljes hírünket a további részletekért!

LEGO Marvel Super Heroes

Valószínűleg mindenki találkozott már valamilyen LEGO-játékkal a korábbiakban, legyen ez akár a Karib-tenger Kalózai, akár a Gyűrűk Ura vagy a Star Wars témakörében; a legújabb, Marvel szuperhősöket a középpontba állító epizód teljesen új lehetőségekkel és több mint száz egyedülálló karakterrel várja a legnagyobb képregényrajongókat.

Játékmenet terén azonban a korábbról megismert alapok köszönnek vissza: hőseinkkel különböző gyűjtögetnivalókra vadászhatunk, ellenfeleket takaríthatunk el az útból, és feladataink teljesítése mellett még a világot is megmenthetjük a biztos pusztulás elől.

Szállj felhőkarcolók közt Vasember páncéljában, törj-zúzz Hulk bőrébe bújva, vagy harcolj a frontvonalon Farkas öngyógyító képességével felvértezve! Karaktereink közben ráadásul játék közben akár válthatunk is, ha pedig kooperatív módban, ketten kezdünk neki a játéknak, jóval könnyebbé válhat a kihívások teljesítése.

Ahogy a bevezetőben is említettük, a LEGO Marvel Super Heroes minden jelentősebb platformon tiszteletét tette, így Xbox 360, PlayStation 3, PC, PS Vita, Nintendo DS, 3DS és Wii U konzolra szerezhetjük be a játékot.

Csatlakozz már ma az előrendelők soraihoz, vagy kövesd a Marvel-hősökkel (és másokkal) kapcsolatos legfrissebb híreket Facebook oldalunkon!



További tartalom betöltése.