img

Játékszerver bérlés az ATW-től

Indíts saját szervert a kedvenc multiplayer játékaidban, és játssz barátaiddal megbízható, biztonságos körülmények között a saját szabályaid szerint! A szolgáltatást az ATW biztosítja.

Manapság egyre több népszerű multiplayer játék működik az online térben. Minecraft, GTA V, Counter-Strike, ARK, hogy csak néhányat említsünk. Ezek a játékok azonban legtöbbször csak nyilvános szervereket biztosítanak, amik nem kellőképpen testre szabhatók. Sokan vannak, akik ennél több szabadságot igényelnek. Nekik szól az ATW szolgáltatása, a játékszerver bérlés.

Az ATW ajánlatával nemcsak saját játékszervered lehet, de az előfizetés számos extrát is biztosít. A privát hozzáférésen és biztonságon túl az egyedi szervernek saját domain-je, sőt akár saját neve is lehet, így fel sem kell tüntetni a hosting nevet. A szerverek kezelését dedikált adminisztrációs panel, állapotmérő és 24 órás ügyfélszolgálat teszi még könnyebbé. A bérelhető szerverek budapesti adatközpontban működnek, így a folyamatos kapcsolat és elérhetőség garantált.

Ha érdekel a lehetőség, és saját szerveren játszanál kedvenc PC-s játékaiddal, akkor nézz körül az ATW honlapján, ahol a részletekről és előfizetési díjakról is tájékozódhatsz:

Játssz a saját szabályaid szerint! Indíts egyedi játékszervert, és szórakozz barátaiddal úgy, ahogy nektek tetszik!



További tartalom betöltése.