img

[LEZÁRULT] It (Az) Facebook nyereményjáték

Ezen a héten került mozikba az „Az: Második Fejezet” című horrorfilm. Játssz velünk, és szerezd meg a film egyik ereklyéjét egy gyönyörű bögre formájában, legújabb nyereményjátékunkon!

2017-ben óriási világsikert aratott a Stephen King regényéből készült, újra feldolgozott It (Az) mozifilm, amely elvarázsolta és rettegésben tartotta a mozinézőket. Ezen a héten megérkezett a film folytatása az Az: Második Fejezet. Ideje visszaülni a sötét mozitermekbe, és élvezni egy újabb adag félelmet és szórakozást. Úgy gondoltuk, legyen emlékezetesebb ez a premier, így új nyereményjátékot hirdetünk, amelyben a filmhez kapcsolódó két bögrét lehet megnyerni.

Az egyik bögrén a film gonosza, Pennywise szerepel, míg a másikon egy hangulatos felirat a film világából. Te döntheted el, melyikért szállsz harcba: nincs más dolgod, mint válaszolni a nyereményjátékos bejegyzésben feltett kérdése, és a válasz mellett megjelölni, hogy a képen látható bögrék közül melyiket szeretnéd megnyerni (A vagy B lehetőség).

  • Nevezési határidő: 2019. szeptember 11. (szerda) 12:00 óra

Játssz velünk szerdáig, tedd próbára a szerencsédet, és fortuna (vagy éppen Pennywise) talán épp rád mosolyog! Érdemes követni Facebook oldalunkat, mert rendszeresen jelentkezünk ehhez hasonló nyereményjátékokkal. Kattints, és nyerj!



További tartalom betöltése.