img

Ingyenes szállítás az összes MPL Postapontra

Novemberben különleges akcióval kedveskedünk mindenkinek: rendelj tőlünk, és ingyen kiszállítjuk az árut az ország bármelyik MPL Postapontjára!

A Magyar Posta Zrt. által üzemeltetett MPL Postapontok kényelmes és praktikus megoldást jelentenek mindenki számára, aki online rendel termékeket, és azokat az otthonához közel, vagy a neki megfelelő időpontban szeretné átvenni. Országszerte 3000 helyen érhetőek el ezek a Postapontok, amelyek a nap 24 órájában hozzáférhetőek, ezzel jelentősen megkönnyítve az online vásárlást.

Most mi is hozzájárulunk, hogy az új játékokat, kiegészítőket, esetleg már a karácsonyi ajándékokat minél kényelmesebben átvehesd: november hónap folyamán ingyenesen szállítunk az ország bármelyik MPL Postapontjához! Nincs más dolgod, mint online rendelés esetén, az átvételi módnál a PostaPontot választani, majd a lap alján, a térképen a neked megfelelő átvevőhelyet kijelölni. Új szerzeményeidet így gyorsan és kényelmesen veheted át, ahol, és amikor neked ideális, szállítási díj nélkül!

Az ajánlatunk 2018.11.30-án véget ért. További tartalom betöltése.