img

Ijesztően jó móka vár a Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures játékban

A Sony Pictures új animációs filmjéből készült videójátékban felfedezheted a Hotel Transylvania mókás világát az egész családdal!

Megjelent a Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures című produkció, amely a Sony Pictures népszerű animációs filmsorozatából készült gyűjtögetős platformer kalandjáték. Fedezz fel klasszikus mesevilágokat egy kis csavarral! Vedd át Drac és Mavis irányítását, és járj be velük egyedi helyszíneket. Olyan izgalmas és ijesztő univerzumokban kalandozhatsz, mint Piroska és a farkas, A király új ruhája, vagy az Ali Baba és a Negyven Rabló. Szállj szembe félelmetes ellenségekkel és furfangos logikai feladcányokkal. Használd a főszereplők egyedi képességeit, és ugorj, repülj és vitorlázz át ezeken a lenyűgöző, mesekönyvbe illő világokon.

A Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures úgy lett megtervezve, hogy kicsiknek és nagyoknak is felhőtlen szórakozást nyújtson. A produkció mögött a stílusra szakosodott Outright Games áll, akiknek már számos családi játékot köszönhetünk. Most is látványos grafika, tengernyi felfedezhető kincs és feltárandó titok várja a fiatal és idősebb játékosokat, akik szeretnének elmerülni egy jópofa, sokszor humoros és vicces, ódon univerzumban. Ez a 3D-s platformer mindenkinek a kedvére lesz!

A Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures már kapható PS4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra, de természetesen az újgenerációs konzolokon is tökéletesen játszható. Szerezd meg most, és kezdj bele egy új, mókás kalandba!



További tartalom betöltése.