img

[LEZÁRULT] Húsvéti Game of Thrones nyereményjáték

A közelgő ünnep, illetve a Trónok Harca utolsó évadjának alkalmából velünk játszhatsz Facebookon és Instagramon is, értékes nyereményekért!

Szinte hihetetlen, de utolsó évadához érkezett a Trónok Harca (Game of Thrones) tévésorozat, amely világszerte meghatározta az elmúlt évtized tévés szórakozását. Hogy mi lesz a sorozat végkifejlete, azt nem tudjuk megmondani, de segítünk emlékezetesebbé tenni ezt a jeles alkalmat. A nyolcadik Game of Thrones évad és Húsvét alkalmából Facebook és Instagram oldalunkon is nyereményjátékot hirdetünk, így ha mindkét helyen játszol, dupla esélyed van nyerni!

Ünnepi Game of Thrones játékunk nyereményei:

Ahhoz, hogy velünk játssz, most sem kell mást tenned, mint a nyereményjátékos bejegyzések alatt válaszolni az ezekben feltett kérdésre, és a válaszodban megjelölni, a három nyeremény közül melyikre pályázol.

Nevezési határidő: 2019. április 23. (kedd) dél, délután sorsolunk. Így egész Húsvét alatt van időd játszani, és meghívni barátaidat is.

Ne feledd! Ha mindkét helyen játszol, dupla esélyed van! Kövesd Facebook és Instagram oldalunkat is, mert rendszeresen jelentkezünk hasonló nyereményjátékokkal. Sok sikert és nagyon kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!



További tartalom betöltése.