img

HTC Vive Cosmos Elite most Half-Life: Alyx teljes játékkal

Lépj a virtuális valóság új szintjére a HTC Vive Cosmos Elite csomaggal, amelyhez most ingyenes Half-Life: Alyx teljes játék és Viveport Infinity tagság is jár!

Élvezd az interaktív szórakozás legfelső kategóriáját a HTC Vive Cosmos Elite headsettel! A világ első moduláris VR rendszere nemcsak precíz mozgáskövetést, hanem még szabadabb és kényelmesebb kezelést és jobb térhangzást kínál. Ezt a csúcsminőséget most a legjobb VR játékkal együtt tapasztalhatod meg, a Vive Cosmos Elite headset mellé ugyanis megkapod a Half-Life: Alyx teljes verzióját is!

Vive Cosmos Elite – Precizitás Felsőfokon

A HTC által kifejlesztett Vive Cosmos Elite a legmagasabb szintű virtuális valóság élményt kínálja. Kombinált, 2880x1700 pixel felbontásával tökéletes képminőséget varázsol szemeid elé, ami az eredeti Vive-hoz képest 88%-os növekedés. Az egyedileg kifejlesztett Vive kontrollerek megadják a mozgás szabadságát, a headset és a hozzá való base stationök akár több mint 10 m2 területet is képesek lefedni.

A Vive Cosmos Elite ráadásul könnyű és kényelmes is. Felhajtható kijelzőjével bármikor válthatsz a valóság és a virtuális világ között. Az ergonomikus kialakítás minden fejformához ideális, ráadásul szemüveggel együtt is viselhető. A prémium hangminőségről a szintén lehajtható sztereó fülhallgatók gondoskodnak.

Moduláris felépítésének köszönhetően a Vive Cosmos Elite igény szerint bővíthető. Ha még nagyobb szabadságra vágysz, szerelj fel Motion előlapot hat további kamerával. Ezzel a headsettel a kibővített és kevert valóság (Augmented Reality, Mixed Reality) előnyei is kihasználhatók a külön kapható XR előlappal. Végül a vezetékektől is megszabadulhatsz a headsethez kifejlesztett Wireless kiegészítővel.

A Vive Cosmos Elite a virtuális valóság legmagasabb szintjét párosítja a teljes szabadsággal, hogy neked csak az élménnyel kelljen foglalkoznod!

Half Life: Alyx – Új mérce a VR játékok számára

A Valve legendás Half-Life sorozata hosszú évek várakozása után visszatért, és egyúttal forradalmasítja a VR szórakoztatást! Éld át az idegen Combine faj elleni, lehetetlennek tűnő küzdelmet egy új történetben, amely a Half-Life és a Half-Life 2 között játszódik.

A játék főhőse, Alyx Vance az emberiség utolsó reménye. A Black Mesa incidens óta eltelt időben a Combine átvette a bolygó irányítását. Az ellenállás tagjaként kritikus fontosságú kutatásokban kell részt venned, meg kell ismerned az ellenséget, és olyan eszközöket kell az emberek kezébe adnod, amelyekkel legyőzhetik a Combine kegyetlen erőit.

A Half-Life: Alyx a virtuális valóság új szintje, amelyben óriási szerepet kap a belső nézetes harc, problémamegoldás, a logikai feladványok és az aprólékosan kidolgozott világ felfedezése is. Használd ki a VR lehetőségeit, és leskelődj a sarkokon, bújj a tereptárgyak mögé, kutass át minden szekrényt és polcot értékes tárgyakért és erőforrásokért. A VR technológiának köszönhetően olyan mértékben érezheted magad az akció közepében, mint még soha.

Szerezd meg most a legjobb VR headsetet a legjobb játékkal! A Vive Cosmos Elite csomaghoz teljes verziós Half-Life: Alyx játék, és 6 hónapos Viveport Infinity tagság is jár!*

Viveport Infinity – A VR legjava

Szerezz most 6 hónapos Viveport Infinity tagságot HTC Vive Cosmos Elite csomag vásárlása esetén! A Viveport Infinity egy havidíjas bérlet, amellyel korlátlan hozzáférést szerezhetsz a legjobb VR játékokhoz, alkalmazásokhoz és videókhoz. Hozd ki a legtöbbet új headsetedből, és élvezd a változatos, fantáziadús virtuális tartalmakat szabadon! Ezzel az ajánlattal a szolgáltatást fél éven át élvezheted további költségek nélkül.*

Vive Cosmos Elite specifikációk:

  • Képernyő: Dual 3.4 “diagonal"
  • Felbontás: 1440 x 1700 pixel szemenként (2880 x 1700 pixel kombinált)
  • Frissítési ráta: 90 Hz
  • Látószög: 110 fok
  • Audió: Sztereo fülhallgató

Rendszerkövetelmények:

  • Processzor: Intel® Core™ i5-4590 vagy AMD FX™ 8350
  • Videókártya: NVIDIA® GeForce® GTX 970 4GB vagy AMD Radeon™ R9 290 4GB (Tájékozódj az AMD vagy NVIDIA (VR Ready) oldalain.)
  • Videókártya kimenet: DisplayPort 1.2 vagy újabb
  • Memória: 4 GB RAM
  • USB port: 1x USB 3.0 vagy újabb
  • Operációs rendszer: Windows® 10

*A promóció feltételei a https://www.vive.com/eu/half-life-alyx-terms/ oldalon olvashatók.



További tartalom betöltése.