img

Hozd be a legerősebb Pokémonod!

Mivel egyre nagyobb őrület van kibontakozóban a Pokémon Go kapcsán, ezért úgy határoztunk itt a Konzolvilágnál, hogy megjutalmazzuk, és kedvezményes vásárlásra jogosítjuk fel Magyarország azon pokémonvadászait, akik 2016. augusztus 1-jéig befáradnak hozzánk, és megmutatják nekünk az eddigi legerősebb pokémonjukat.

Akciónk legjobb része, hogy a kedvezmény mértékét nem mi, hanem csak és kizárólag te határozod meg, hiszen amekkora CP értékkel rendelkezik az alkalmazásban feloldott legerősebb pokémonod, annyi forintot írunk majd jóvá törzsvásárlói kártyádon, amit azonnal le is vásárolhatsz egy új játék, konzol vagy éppen kiegészítő elvitelekor.

Ha tehát sikerült az egyik pokémonodat 2500 CP értékre emelned, akkor rögtön 2500 forint üti majd a markodat, amit törzsvásárlói kártyádon jóváírva vásárolhatsz majd le a Konzolvilág által forgalmazott valamennyi termékre.

Hogy mi a buktató? Hol a kisbetűs rész? Semmi ilyesmiről nincs szó, csak gyere be hozzánk, mutasd be a legerősebb pokémonodat, és már kapod is a kedvezményt. Ha még nincs törzsvásárlói kártyád, akkor sem kell aggódnod, a helyszínen ezt a problémádat is orvosoljuk!

FONTOS: egy felhasználó legfeljebb egyszer tudja igénybe venni a kedvezményt, de a jóváírt összeg a kártyán korlátlan ideig tárolható!



További tartalom betöltése.