img

Horror a szomszédban – Megjelent a Hello Neighbor

A PC-s és Xbox One-os játékosok mától egy új és rémisztő élményben próbálhatják ki magukat. Megjelent a Dynamic Pixels egyedi fejlesztésű horrorjátéka, amely újszerű mechanikákkal próbálja felzárni a sokszor látott műfajt.

Valószínűleg mindenki átélte már, milyen érzés új helyre költözni, ismeretlenül, látszólag idegen emberek közé. De az is biztos, hogy olyan élményben még senkinek nem volt része, mint a Hello Neighbor című új játék főhősének. A szomszéd ugyanis nemcsak rejtélyes, hanem valójában ijesztő személyiség, akinek a háza alatt valóságos pincerendszer húzódik. Kíváncsi természetű játékosként a feladat, hogy felfedezzük a házat, és kiderítsük, valójában mit tevékenykedik ez az ember a sötét labirintusban.

Bár a játék körítése inkább rajzfilmszerű, a felszín alatt egy komoly lopakodós játékkal van dolgunk. Szobáról szobára haladva kell felfedezni a házat, és rájönni, hogyan juthatunk le a pincébe. Ehhez logikai feladványokat kell megoldani, de nagyon vigyázni kell, nehogy a ház ura elkapjon!

A Hello Neighbor újítása a mesterséges intelligencia, amely más játékokkal ellentétben folyamatosan figyeli a játékost, és tanul. Ha például rendszeresen egy adott útvonalat használunk a házban, a szomszéd lezárja azt, így kénytelenek leszünk improvizálni. Ez a dinamikus, állandóan változó ellenség tartja félelemben a játékost, ettől lesz ez a produkció igazán egyedi.

A tinyBuild kiadásában elérhető játék feltétlenül ajánlható a horrorjátékok rajongóinak, de mindenkinek, aki megfizethető árú, feszültséggel és izgalommal teli élményre vágyik. A Hello Neighbor PC-re és Xbox One-ra jelent meg.

Hello Neighbor (PC) – 5,999 Ft

Hello Neighbor (Xbox One) – 7,999 Ft



További tartalom betöltése.