img

Küzdj a megszálló hatalommal a Homefront The Revolutionben

Amikor Amerikát váratlanul lerohanja az észak-koreai hadsereg, és az új rezsim rabszolgasorsba kényszeríti a lakosságot, az emberek végső elkeseredésükben nem tehetnek mást, minthogy akár a saját életük árán is, de felszabadítják szeretett szülőhazájukat.

A Homefront The Revolution az előző rész által kitaposott ösvényen haladva egy intenzív FPS-játékként óriási harcokat kínál az önjelölt katonák számára. A történet során Philadelphia városában kalandozunk, ahol az ellenálláshoz csatlakozva gerilla-módszerekkel próbáljuk meg keresztülhúzni az elnyomók számításait, méghozzá a tőlük ellopott felszerelésekkel és eszközökkel, aminek köszönhetően a legmodernebb fegyvereket, robbanószereket, drónokat és kiegészítőket alkalmazhatjuk a bevetések során.

"...gerilla-módszerekkel próbáljuk meg keresztülhúzni az elnyomók számításait..."

A vaskos egyjátékos kampánnyal rendelkező Homefront The Revolution keretein belül elfelejthetjük a linearitást, hiszen szabadon bejárhatjuk Philadelphia teljes városát, miközben újabb ellenállókat toborzunk, menedékhelyeket hozunk létre és izgalmasabbnál-izgalmasabb feladatokat teljesítünk. Ha pedig felszabadítottuk Amerikát a koreai haderőtől, a háborút a többjátékos módban folytathatjuk tovább, ahol változatos lehetőségek, és páratlanul intenzív ütközetek várnak rád – akár barátaink társaságában is.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, amivel nem csak egy aktív gamer-közösség tagjává válhatsz, hanem mindig első kézből értesülhetsz majd a legfrissebb hírekről is.



További tartalom betöltése.