img

Hidegháborúba hív a Call of Duty: Black Ops – Cold War

Megjelent az idei év egyik legnagyobb játéka, a Call of Duty: Black Ops – Cold War. Az Activision lövöldözős játéka a hidegháború éveibe kalauzol, rengeteg tartalommal!

Minden idők egyik legnépszerűbb játéksorozata, az ikonikus Call of Duty: Black Ops visszatért! Az eredeti első rész közvetlen folytatásaként érkezik a Cold War, amely címéhez hűen a hidegháborús korszakba viszi a játékosokat, egy feszült és robbanékony új történet keretében.

Az 1980-as években járunk, az erősen ingatag geopolitikai helyzet időszakában, amikor a nagyhatalmak nukleáris rakétái egymást célozzák. Ebben a mély és tartalmas egyjátékos kampányban semmi sem az, aminek látszik. Egy elitcsapat tagjaként a világ minden táján titkos küldetéseket kell teljesítened az amerikai elnök megbízásából, hogy a világ megőrizze a viszonylagos békét. Kelet-Berlin, Vietnám, Törökország és a Szovjetunió is szerepel a játékban. A cél követni egy rejtélyes figura, Perseus nyomát, akinek feltett szándéka káoszba borítani az emberiséget.

Természetesen, mint minden Call of Duty játék, a Black Ops – Cold War is rengeteg lehetőséget kínál a kampány mellett. Játssz barátaiddal együttműködve a teljesen megújult Zombi módban, és tedd próbára magad az online harctéren a számos multiplayer játékmódban! Hidegháborús fegyverek és felszerelések tömege vár ebben az újgenerációs többszereplős élményben, amely új tartalmakkal és frissítésekkel hosszú időn át szórakoztatja majd a játékosokat!

A Call of Duty: Black Ops – Cold War már kapható! Szerezd meg Xbox vagy PlayStation platformra, jelenlegi vagy következő generációs gépekre is! A hidegháború forróbb lesz, mint valaha!



További tartalom betöltése.