img

Extra karakterek a Heroes of the Stormhoz

Dobozos formában is a gyűjteményedbe illesztheted a Blizzard legújabb üdvöskéjét, avagy a MOBA-stílusú videojátékok aktuális siker-várományosát, amely Heroes of the Storm címmel hónapokra elegendő kihívást nyújt számodra.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Az alkotás a Blizzard legismertebb univerzumainak hőseit és helyszíneit vonultatja fel, ezáltal a Warcraft, a Starcraft, a Diablo, valamint a Lost Vikings kultikus szereplőivel vonulhatunk fel a csatamezőkön annak érdekében, hogy a MOBA szabályrendszerében vérre menő küzdelmeket folytathassunk más játékosok ellen.

A rendkívül intenzív és pergős összecsapások során kiválasztott hősünk irányításával nem csak másokkal csaphatunk össze az adott pályán, hanem ezen felül területeket foglalhatunk, speciális feladatokat hajthatunk végre, és közben még fejlődhetünk is annak érdekében, hogy újabb lehetőségeket oldhassunk fel magunknak.

A Heroes of the Storm Starter Pack különlegessége, hogy az ingyenesen letölthető alapjátékhoz rengeteg extra tartalmat garantál. Ebből kifolyólag öt további hős (Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara és Sonya) mellett egy Golden Tiger hátas, valamint egy Ronin Zeratul skin is vár ránk a pályákon.


Rendeld meg a játékot még ma, majd csatlakozz a harcokhoz már a megjelenés napján, és légy sikeresebb az ütközetekben a Starter Pack által elérhető extra tartalmakkal!

 Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, kövess minket a Facebookon is, ahol egy aktív gamer-közösség tagja lehetsz.



További tartalom betöltése.