img

HELL Zero minden bolti vásárlónknak

Vásárolj üzleteinkben, és mi egy cukormentes finomsággal kedveskedünk! Most egy doboz HELL Zero-t adunk minden kedves vásárlónknak!

Magyarország egyik legnépszerűbb energiaital-gyártója a HELL, amelynek népszerű italát számos ízben és kiszerelésben megtalálhatod a boltok polcain. Ha nálunk vásárolsz, most megkóstolhatod az egyik legkülönlegesebb fajtát: a cukor- és aszpartámmentes Hell Zero-t!

A cukormentes ZERO terméket a HELL továbbfejlesztette, hogy kedvezzen azoknak, akik kedvelik a gyümölcsös ízeket, de odafigyelnek a napi cukorbevitelre. A HELL ZERO Strawberry-ben az élénkítő 32 mg/100 ml koffeintartalom és az eper csábító íze gondoskodik a felfrissülésről. Az energiát adó koffein mellett gazdag B2, B3, B5, B6 és B12 vitaminokban is. Nem tartalmaz viszont cukrot, aszpartámot és tartósítószert sem.

Velünk kipróbálhatod ezt a „tiszta energiát”. Aktuális akciónkban mindenki, aki személyesen valamelyik üzletünkben vásárol, egy doboz HELL Zero-t kap ajándékba! Az akció országszerte érvényes, viszont csak a készlet erejéig! Térj be hozzánk, várunk szeretettel!



További tartalom betöltése.