img

HELL Strong Cola minden bolti vásárlónknak

Erősítsd magad extra koffeinnel! Vásárolj üzleteinkben, és egy doboz ajándék HELL Strong Cola üdítőt adunk ajándékba!

A Konzolvilág üzleteiben rendszeresen találkozhatsz akciókkal, melyek keretében minden személyes vásárlást ajándékkal teszünk emlékezetesebbé. Most örömünkre szolgál bejelenteni a legújabb ilyen lehetőséget.

Kívül-belül megújult a HELL STRONG termékcsalád egyik népszerű tagja, a 2014-ben megjelent STRONG Cola! Az új receptúrával készülő, ráncfelvarráson átesett terméket a gyártó friss dizájnnal ellátott csomagolásba bújtatta, hogy az újjászületés tökéletes élményt nyújtson! Az új STRONG Cola 20%-kal több koffeint tartalmaz az extra energiáért, ezen felül B3, B6 és B12 vitaminokban is gazdag. Nem tartalmaz viszont semmilyen tartósítószert, így ez egy finom és egészséges üdítő azokra a pillanatokra, amikor minden extrára szükség van.

Vásárolj személyesen bármelyik üzletünkben, és most egy doboz HELL STRONG Cola italt adunk új szerzeményed mellé! Nem érdemes sokat várni, hiszen az akció csak a készlet erejéig érvényes! Térj be hozzánk, országszerte szeretettel várunk!További tartalom betöltése.