img

Használt konzol és használt játék, de mégis mit jelent ez?

A Konzolvilág kínálatából már évek óta lehetőség van használt videojátékok és használt konzolok vásárlására, melyek kapcsán rengeteg kérdéssel fordultok hozzánk a különböző elérhetőségeinken, hiszen való igaz: a „használt” kifejezés egészen tág fogalomkört takar. Éppen ezért most elhatároztuk, hogy egy kicsit pontosítjuk a témát, és az alábbiakban összegyűjtöttünk minden fontosabb kérdést és választ, amit csak tudnotok kell erről. Lássuk!

A használt videojátékokról

A Konzolvilág kínálatába bekerülő használt videojátékokat úgy tudnánk a legkönnyebben definiálni számotokra, hogy olyan termékekről van szó, amelyekre korábbi tulajdonosuk nagyon vigyázott. Ennek megfelelően a lemezek nem töröttek, nem repedtek, nem karcosak, maximum hajszálkarcok találhatók rajtuk, melyek használatukat nem befolyásolják, tehát garantáltan végigjátszhatóak, maximálisan, korlátozások nélkül élvezhetőek, és azon túl, hogy sokkal olcsóbbak, mint az újak, nem sérült vagy hiányos a borítójuk, nem törött a tokjuk, mivel kollégáink alaposan megvizsgálják őket beszámításkor. 

A használt játékok tehát állapotukat tekintve mind esztétikailag, mind használhatóságukat tekintve nagyon jók, ami annak köszönhető, hogy kollégáink minden egyes darabot saját maguk néznek át és próbálnak ki, gondosan ügyelve arra, hogy a kínálatba csak valóban elfogadható minőségű darabok kerülhessenek. Ha tehát a Konzolvilágtól rendelsz használt játékot, nem kell attól tartanod, hogy karcos lemezzel vagy szakadt borítóval kapod meg a terméket!

A használt játékkonzolokról

A használt játékkonzolok nagy általánosságban hasonlóan jó állapotban vannak, mint a játékszoftverek, aminek az oka az, hogy szakavatott és sokat látott kollégáink minden egyes darabot külön ellenőriznek és tesztelnek annak érdekében, hogy biztosan megállapíthassák: az adott masina hibátlan és alkalmas az eladásra. Nagyon lényeges, hogy ha esetleg volt is velük korábban probléma, azt szervizes kollégáink korábban szakszerűen orvosolták, és hogy a minőségben mennyire biztosak vagyunk, azt mi sem bizonyítja jobban más, minthogy minden egyes, a Konzolvilág kínálatából megvásárolt használt játékkonzolra, típustól függően fél-egy év garanciát vállalunk.

Persze a használt konzolokra is igaz, hogy lényegesen alacsonyabb áruk mellett külsőleg sincsenek vállalhatatlan állapotban, ezáltal bár a sérülékenyebb helyeken elfordulhatnak rajtuk kopások és karcolások, de jellemzően ezek az apróbb esztétikai problémák is főként a kontrollerekre érvényesek, melyek érthető okokból többet vannak kézben, mint maguk a gépek.



További tartalom betöltése.