img

Haribo Quaxi minden vásárlás mellé

Vásárolj nálunk, és kóstold meg a Haribo egyik legújabb finomságát, a gumibékákat! Most minden kedves vásárlónk egy csomag Quaxi gumicukrot kap ajándékba.

Ha a Haribóra gondolunk, elsősorban a finom, gyümölcsös ízű gumicukorkák ugranak be, hiszen az elmúlt évtizedekben a maci alakú finomságok meghódították a világot. A cég azonban más termékeket is forgalmaz, az egyik legizgalmasabb újdonság pedig a Haribo Quaxi gumicukor, ami macik helyett kis zöld békákkal csábítja a kicsiket és nagyokat!

A játékos, kétrétegű békaformák mindegyike a fehér habtalp és a lágyan csillogó, élénkzöld gumicukorka réteg találkozásával kel életre. Mindenkinek ajánlott, aki a napját egy üde, barackízű gumicukorkával szeretné feldobni.

Most velünk is kipróbálhatod ezt az új édességet! Térj be országszerte bármelyik Konzolvilág üzletbe, és vásárlásod mellé egy csomag Haribo Quaxit kapsz ajándékba. Megédesítjük az élményt, hogy új játékod, konzolod vagy kiegészítőd mellé még több boldogsághormon termelődjön!További tartalom betöltése.