img

Haribo Exotix minden vásárlónknak

Tedd édesebbé a vásárlás élményét a finom, gyümölcsízű Haribo Exotix gumicukorral! Most minden vásárlónkat meglepjük egy ilyen finomsággal.

A Haribo újra és újra lenyűgözi a gyerekeket és a felnőtteket is, utánozhatatlanul finom gyümölcsös gumicukorkáival. Ezt már általunk is megtapasztalhattátok, hiszen több alkalommal volt lehetőségünk meglepni vásárlóinkat egy-egy Haribo finomsággal. Most újra érdemes betérni hozzánk annak, aki édesszájú: egy zacskó Haribo Exotix-szal várunk mindenkit!

A Haribo Exotix egy különleges, gyümölcsös gumicukor, kellemesen savanykás ízekkel, köztük mangó, ananász, lime, maracuja, törpemandarin és grapefruit ízek kavalkádja teszi felejthetetlenné az élményt. Az egzotikus, gyümölcsös ízekhez ráadásul mesterséges színezékekre sincs szükség.

Most mindenki, aki nálunk vásárol, egy zacskó Haribo Exotix gumicukorkát kap ajándékba, így az újdonság varázsa még édesebb és finomabb lehet. Térj be hozzánk országszerte bármelyik üzletünkbe, vagy rendelj webáruházunkból, és élvezd az egzotikus gyümölcsök zamatát!



További tartalom betöltése.