img

Halo Infinite – Megjelent Master Chief legnagyobb kalandja

Hat év után visszatért az Xbox legnagyobb sorozata, a Halo! Master Chief eddigi legveszélyesebb ellenségeivel néz szembe a Halo Infinite játékban.

Megjelent a Halo Infinite – az Xbox Game Studios és a 343 Industries régóta készülő, nagyszabású produkciója már elérhető Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra! Vesd bele magad az eddigi legnagyobb Halo kampányba, és éld át Master Chief legújabb kalandját, aki ezúttal egy nyílt világban küzd az emberiség túléléséért.

A Halo Infinite egyszerre tér vissza a sorozat gyökereihez, és újít a játékdizájn tekintetében. Fedezd fel a Zeta Halót, egy eddig nem látott gyűrűvilágot, amelyet a mindenre elszánt hadsereg, a Banished ural. Páncélos hősünknek olyan fenyegetéssel kell szembenéznie, amely végső megsemmisüléssel fenyegeti az emberiséget. Egy hatalmas, nyílt világban kalandozhatsz, amely feleleveníti a klasszikus Halo hangulatot. Foglald vissza ezt a gyönyörű világot, és akadályozd meg, hogy az ellenség rátegye a kezét a létfontosságú létesítményekre.

Master Chief nincs egyedül: új segítőtársra talál egy UNSC pilóta és egy új mesterséges intelligencia formájában, de a Zeta Halón foglyul ejtett UNSC csapatok is csak arra várnak, hogy újra hadba szállhassanak. Fejleszd Chief képességeit, szorítsd ki a Banished csapatokat a gyűrű területéről, és hozd vissza a reményt az emberi faj és a galaxis számára! Ha pedig végeztél az egyjátékos kampánnyal, hozd létre saját Spartan katonádat a Halo Infinite ingyenesen játszható multiplayer módjában, és küzdj más játékosokkal a dicsőségért és izgalmas jutalmakért.

A Halo Infinite már kapható! Szerezd meg most ezt a látványos Xbox exkluzívot, és fedezd fel te is az év legnagyobb FPS játékát!



További tartalom betöltése.