img

Mentsd meg a Galaxist a Halo 5-ben

Folytatódik a legendás Halo-sorozat története, amelynek legújabb epizódja az Xbox One-exkluzivitásában, a franchise első újgenerációs tagjaként érkezik meg egy minden eddiginél nagyobb rejtéllyel a középpontban.

 

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Halo 5 Guardians története szerint a korábban biztonságosnak vélt kolóniákat váratlanul megtámadják, és az egykoron sokak által remélt béke hirtelen szertefoszlik.

A helyzetet ráadásul tovább súlyosbítja, hogy az emberiség egyik legnagyobb hőse, Master Chief is eltűnik, így Spartan Locke kapja a feladatot, hogy levadássza a jól ismert karaktert, miközben egy olyan rejtély megoldásán is dolgozik, amitől az egész galaxis sorsa függhet.

A sorozat legújabb epizódjában a korábbi részektől megszokott sajátosságokat találhatjuk, így a futurisztikus sci-fi világban intenzív fegyveres összecsapások részesei lehetünk a veszélyes ellenfelekkel szemben.

Az izgalmas és fordulatos történetet felvonultató Halo 5 Guardians ráadásul nem csak egy-, hanem többjátékos lehetőségeket is garantál, így akár más fanatikusokkal is összemérhetjük tudásunkat a számtalan multiplayer mód valamelyikében.

Rendeld meg a játékot még ma, és éld át az újgenerációs Halo élményt!

Ha pedig egy igazán különleges csomag érdekelne, a Halo 5 Guardians-t most egy 1TB-os merevlemezzel szerelt, egyedi festésű, limitált Xbox One konzollal együtt is megvásárolhatod magadnak!

Amennyiben a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.