img

Gyerekbarát játékok Xbox Game Pass-ban

Az Xbox Game Pass tagság a család minden tagja számára korlátlan szórakozást jelent, több tucat olyan címmel, melyeket kicsik és nagyok is egyaránt játszhatnak!

Itt a nyári szünet, és vele a szünidő, a forróság, és sokszor az unalom! A mai világban már gyakran kint is olyan meleg van, hogy jobb bent maradni, és a hűs szobában játszani valamit. Erre is tökéletes az Xbox Game Pass tagság, mert egyetlen alacsony havidíjért korlátlan hozzáférést biztosít több, mint 100 kiváló Xbox One (és Xbox Game Pass Ultimate tagság esetén PC) játékhoz. Köztük pedig nagyon sok olyan is van, amiket együtt játszhat a család, vagy tökéletes lehet gyermekek számára is. Ezek közül ajánlunk néhányat.

Minecraft

A világ egyik legsikeresebb játéka már Xbox Game Pass tagsággal is elérhető! Építkezz, és kalandozz kreatív világokban egyedül, vagy barátaiddal együtt, akár osztott képernyőn, akár online! A Minecraftban tényleg bármi megépíthető, amit az ember csak el tud képzelni, nincsenek határok. Ráadásul az összes platform játékosai együtt játszhatnak, a beépített boltból pedig új skinek, világok, küldetések és sok minden más is letölthető. Az egyik legjobb időtöltés a család számára.

Super Lucky’s Tale

Az Xbox One egyik legjobb platformer (mászkálós-gyűjtögetős) játéka gyerekek számára. A kis róka, Lucky kalandjait meséli el, aki barátai megmentésére indul különböző világokban. A játék egy szívvel-lélekkel összerakott produkció, nagyon látványos, könnyen játszható és magyar felirat is van benne! Gyerekek számára talán nincs is jobb első választás.

Snake Pass

Senki nem fog félni a kígyóktól, ha a Snake Pass-szal játszik! A kedves kis kígyó, Noodle csúszik-mászik és tekeredik a gyönyörű pályákon, hogy összegyűjtse a szükséges drágaköveket, és megtalálja a továbbvezető utat. Itt már nemcsak az ügyességre, hanem a logikára is szükség van, a mosolygós kis főhős és kolibri barátja pedig nagyon kellemes órákat szerezhet mindenkinek.

Banjo-Kazooie Nuts & Bolts

A híres páros, Banjo és Kazooie egyik legjobb kalandja Xbox Game Pass-szal is letölthető és játszható! Ebben az ikonikus Xbox 360 játékban egyedi járműveket kell építened, és ezekkel kell megoldanod a különböző feladatokat, illetve összegyűjtened a puzzle darabkákat a továbbjutás érdekében. Nyílt világok, érdekes és humoros mellékszereplők, egy igazán színes, jópofa kalandban.

LEGO játékok

Az Xbox Game Pass kínálatában több LEGO cím is elérhető, amelyek tökéletesek minden korosztály számára, főleg kooperatív módban, hiszen így együtt játszhat a család. Szülő és gyerek együtt kalandozhatnak a híres filmek alapján készült vicces, jó hangulatú játékokban. A LEGO Batman, a LEGO Indiana Jones és a LEGO Movie: Videogame is tökéletes választás, sőt a legjobb, ha végigjátsszátok az összeset!

’Splosion Man

Minden idők egyik legjobb akció-platformer játéka a ’Splosion Man, a Twisted Pixel mesterműve, amelyben egy félresikerült kísérlet alanya elszabadul. A mókás játékban főhősünk minden egyes ugrásnál robban, így kell kimenekülnie a laboratóriumból, legyőznie az ellenfeleket, és elkerülnie mindenféle csapdákat és veszélyeket. Igazán robbanékony kaland!

Max: The Curse of Brotherhood

Ez a kedves, látványos kalandjáték két testvér történetét meséli el. Amikor Max kisöccsét, Felixet elrabolja egy gonosz erő, akkor a báty kalandra indul, hogy megmentse. Ügyességi részek, logikai feladványok és sok meglepetés várja a játékosokat ebben a platformerben.

Forza Horizon 4

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül napjaink egyik legjobb autós játéka mellett sem, hiszen a Forza Horizon 4 is elérhető Xbox Game Pass tagsággal! A Playground Games szuperprodukciója jelenleg az egyik legforróbb anyag Xboxon. Utazz Nagy-Britanniába, és vegyél részt a Horizon autós fesztiválon! Több, mint 500 autó, egy hatalmas, nyílt világ, rengetegféle verseny, bemutató esemény, szuper zenékkel és lenyűgöző látványvilággal. A legjobb az egészben, hogy a teljes játék magyar felirattal élvezhető!

Pro Evolution Soccer 2019

Autóverseny mellett fociznál is? Xbox Game Pass-szal megteheted! A PES 2019 a sorozat eddigi legjobb része, élethű látvánnyal és akcióval, és szinte szimuláció mélységű játékmenettel. Játssz meccseket a gép, vagy más emberek ellen, vegyél részt komplett bajnokságokban, vagy építsd fel saját csapatodat a MyTeam módban, és vezesd a klubot győzelemre! Gyerekek és felnőttek, középpályások és védők, játékosok és csapatvezetők egyaránt megtalálják a számításukat a Konami játékában.

Rocket League

Napjaink egyik legnépszerűbb multiplayer játékában rakétahajtású autókkal versenyezhetsz a győzelemért ebben a sportjátékban! Itt nem a sebesség, hanem az ügyesség és a csapatmunka a lényeg: juttasd a labdát az ellenfél kapujába, és nyerd meg az őrült, futurisztikus meccseket! Ha a Forza Horizon 4-ből az autók, a PES 2019-ből pedig a foci tetszik, akkor a Rocket League lesz a kedvenc játékod, mert ebben a két műfaj találkozik, egészen zseniális módon.

Fuzion Frenzy

Xbox Game Pass tagsággal nem csak Xbox One és Xbox 360, de még eredeti Xbox játékok is elérhetők! Az egyik legjobb ezek közül a Fuzion Frenzy, ez az ügyességi minijáték-gyűjtemény, amelyet akár négyen is játszhatnak egy gépen. 45 minijáték közül lehet választani, megunhatatlan szórakozást kínál az egész család számára.

Stratégiai játékok

Azok a gyerekek és családok, akik a móka és kacagás mellett komolyabb kihívásokra is vágynak, az Xbox Game Pass-ban található számos stratégiai játékba is belemélyedhetnek. Szerintetek milyen lenne az ideális nagyváros? Építsétek fel a Cities: Skylines játékban! Alakítsátok ki együtt az úthálózatot, a közlekedést, húzzatok fel menő lakóépületeket, és hozzátok létre a legélhetőbb városokat. Vagy mi lenne, ha ugyanezt a Marson tennétek? A Surviving Mars játékban emberi kolóniát hozhattok létre a vörös bolygó felszínén.

Gyerekek és fiatalok számára még jobb választás lehet a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection, amelyben saját állatkertet építhettek és üzemeltethettek. A szülő felelhet a gazdasági döntésekért, míg a kicsik vidáman szaladgálhatnak az állatok között, sőt, akár kézből is etethetik az elefántokat, zsiráfokat és más barátságos jószágokat. A játékban nem csak felépíthetitek a legjobb állatkertet, de a több, mint száz állatfajról is értékes információkat tudhattok meg. Aki vadabb kikapcsolódásra vágyik, annak a ScreamRide ajánlható – ebben a játékban hullámvasutakat lehet felépíteni a legőrültebb módokon. Minél jobban sikítanak az utasok, annál jobb! Ha pedig nyugodtabb időtöltésre lenne szükség, irány a Farming Simulator 17, amelyben a gyermekek megismerhetik a földművelés és gazdálkodás csínját-bínját, és vezethetik a legmodernebb traktorokat és kombájnokat.

És mindez csak a jéghegy csúcsa! Xbox Game Pass tagsággal több, mint 100 játék érhető el, a kínálat ráadásul hónapról hónapra frissül, így mindig érkeznek új játékok, új kalandok a család számára. Szóval ha a gyerek unatkozik, csak le kell ültetni az Xbox Game Pass elé, és biztosan talál magának új kedvencet!



További tartalom betöltése.