img

Érted tombol a közönség a Guitar Hero Liveban

A gitározós ritmusjátékok legújabb szintjét ismerhetjük meg a Guitar Hero LIVE által, amelyben végre valóban átélhetjük azt az élményt, amit eddig csak a zenészek tapasztalhattak meg a színpadon állva.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Guitar Hero LIVE óriási újdonságokkal kívánja elvarázsolni az élőzene megszállottjait, ezáltal például belső nézetből, egy valódi gitáros felett vehetjük át az irányítást, miközben láthatjuk a tomboló közönséget, akik valószerűen és dinamikusan reagálnak a színpadon nyújtott teljesítményünkre.

Mindezt az élményt ráadásul korunk legjobb zenekarainak slágereivel élhetjük majd át, így olyan előadóktól pengethetünk el néhány ismert nótát, mint a Fall Out Boy, a Green Day vagy a My Chemical Romance.

Az alkotás rengeteg új játékmód és lehetőség mellett ráadásként egy teljesen új gitárkontrollerrel is szeretné növelni az élményt! Az új irányító működési elve sokkal jobban hasonlít a valódi gitárokéhoz, ennek megfelelően két sorba rendezett gombcsoporttal, valószerűbb fogólappal, valamint ergonomikusabb kialakítással került felvértezésre.

További újdonság, hogy a játékkal már nem csak koncertes élményeket szerezhetünk majd, a Guitar Hero TV által ugyanis az egyes előadók ismert videoklipjeit is lehetőségünk lesz végiggitározni.

Rendeld meg a játékot még ma, hogy az elsők között tapasztalhasd meg a rock sztárok életét, illetve azt, hogy milyen érzés színpadon állni, és emberek ezreinek játszani.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, valamint egy aktív gamer-közösség tagja szeretnél lenni!



További tartalom betöltése.