img

Megérkezett a Guild Wars 2 Heart of Thorns

Ismét nyomós okunk van visszatérni a Guild Wars 2 csodálatos fantáziavilágába, méghozzá a Heart of Thorns kiegészítőnek köszönhetően, amely minden eddiginél veszélyesebb kalandokkal szolgál az MMO rajongóinak.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Guild Wars 2 Heart of Thorns betöltését követően egy vadonatúj területen, a félelmetes Maguuma dzsungelben kalandozhatunk, ahol nem csak megannyi friss küldetés, ezáltal pedig probléma, hanem rengeteg félelmetes ellenfél is vár ránk.

A legnagyobb kihívást azonban minden kétséget kizáróan az a félelmetes sárkány jelenti majd, aki alaposan megkeseríti a dzsungelben élők mindennapjait, így bármit megtennének azért, hogy egy hős újra visszaadhassa számukra a nyugodt életet.

A bővítmény a vadonatúj terület és a számtalan új küldetés mellett minden eddiginél átfogóbb lehetőségeket biztosít arra, hogy a kalandorok ismét felkeressék régi harcostársaikat, és nekiláthassanak a veszélyekkel teli Maguuma dzsungel felfedezésének.

Mindezt a sok-sok csapatos tevékenységen túl rengeteg finomhangolás, frissítés, karakterspecializációk, valamint az új Mastery-rendszer teszi még teljesebbé.

Rendeld meg a játékot még ma, és csapj bele a Guild Wars 2 felfedezésébe, amit ráadásul most az alapoktól kezdve tehetsz meg, a Heart of Thorns kiegészítő mellé ugyanis az alapjátékhoz is automatikusan hozzájuthatsz.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett szeretnél egy aktív gamer-közösség tagja lenni.



További tartalom betöltése.